Duyguu-m Merhaba hanimlar biz 16+2 olduk bugun🥰 sabah cok basim agridi sonrasinda soguk terledim tansiyonumu olctum 15/9 cikti.. tansiyonu dusurmek icin ne yapabilirim ?
Handeasel Duyguu-m canım doktoruna söyle tansiyon takibi yapılsın hipertansiyon olabilir erken teşhis herzaman iyidir
Elid Duyguu-m her kontrolde ölçülüyor 14/9 u geçmesi durumunda hemen acile gelmemi beklenmeden düşürülmesi gerektiğini söylüyor doktorum, eğer hastaneye gidemeyecek durumdaysaniz limonlu su içip uzanıp dinlenmek ise yariyor
[silindi] Duyguu-m öncelikle sakin olun kafanıza takmayın sürekli ölçmeyin dinlenin birkaç gün. Tuzlu şeyler yemeyin bir tane zeytin bile. Bol su ve limonlu su için. Kendinize dikkat edin geçmiş olsun
Duyguu-m Handeasel evet canim her gittigimde olcuyolar 11 12 cikiyodu normal dediler ilk defa boyle firladi anlamadim bende ve ilk hamileligim oldugu icin cok kafaya taktim galiba..
Mucizem_00 Panik yapma olabiliyor benimde öyle cacık yap iç sarımsaklı iyi geliyor canım :) geçmiş olsun
Duyguu-m Elid evet bende limonlu su ictim hemen. Belcikada yasadigim icin doktoruda arayamiyorum acmiyorlar telefonu cumartesi pazar izin gunleri 😒 ya acile gitmem gerekcek yada kendinden gecmesini bekleyecegim..