Öncelikle suan buralara kadar nasil geldim onu bile bilmiyorum iyisiyle kotusuyle koca bir 9 ay geçti bu uygulamadan zaten kopamiyorumm ☺️ dogum hikayemden basliyorum 36 haftadan beri sancilarim vardi duzene giriyordu 37 de daha cok sık olmaya basladi ben sanci hissetmiyordum fakat bebek surekli kasılıyordu sürekli top gibi kalıyordu her aksam sabah hastaneye gidip geliyordum taa ki bir akşam gittigimde daha da siddetli cikti nstde ben sadece bel ağrısı hissediyordum sonrasinda ebe tekrar açıklık kontrolu yapti 1.5 cm olmustu gozlerim doldu çünkü acilmam olmayacak gibiydi ve birazcik ust catin dar gibi açıklığın olursa belki deneriz olmazsa Sezeryan falsn demisti ebem cok tatli cok minnos oyle guzel bir ebe ki kendisinden hep tesekkur ederim Allah ondan razi olsun hic korkutmadan doğumum hakkında bilgiler verdi destekci oldu sonrasinda eve gidip biraz dus alip squat yapmami vs onerdi tabi olmazsa gene sezeryan dedi çünkü ust catin birazcik dar hani bebek icin tehlikeli olabilir kalp atimlari da bebisin düşüyordu suni sanci verirsem daha da dusebilir demisti evde squat vb birsuru seyler yaptim ebe 9 da gel demisti 9 bucugd doğru sabah hastanedeydim acilmam 2 2 bucuk cm olmus fakat nstde kalp atimlari dusuyordu 100 lete kadar suni ile dogumu baslatacaktik ama daha da düşmesinden korktu ebe doktorumla gorustuler vs zorunlu sezeryana alicaklardi ebem sakın korkma dogumuna bende girecegim yaninda olacagim dedi ve beni sakinlestirdi gerekli belgeleri imzaladim hasta yatis icin sonra odamiza ciktik önlüğumu giydirdiler kan alimi damar yolu acma falan artik bende heyecan doruklarda igne bile yaptirmaya korkarim düşünün hemşire birazcık uğraştı benimle sonra sonta takmak icin geldiler hemsireler ben istemedim ameliyathanede sen uyusukken takmalarıni söyleyeceğim dedi ve beni rahatlattilar birazda olsa odada beklerken kanamam oldu sonra ameliyathane sorumlulari geldi ailem herkes korkma dualar ediyorlar beni asansöre yolculadilar ameliyathaneye girdim zaten benim igne hastane fobisi gibi birşey var 🥺 elimde degil korkuyorum canim yanıyor sonrasında iste anestezi uzmani geldi simdi ufak bir sinek ısırığı gibi olacak dedi tabi ben kacmaya çalışıyorum 🤣🤦🏼♀️ ay yaptıklarıma hala şaşırıyorum beni bir ksc kisi tuttular one egilmem gerekliymis baya one egdirdiler ki derin nefes al demesi gercekten ise yaradi derince nefes aldım igneyi hissetmedim bile diyebilirim panik atak oldugum icin biraz zorlu gecti ayaklarim hemen uyustu saniyesinde elektrik carpar gibi oldu igneden sonra ama hicbirsey hissetmiyorsunuz inanın ben hissederim diye cok korktum sonra ebe basimda sohbet ediyor beni motive etmeye çalıştı bebegin gelecej simdi dediler ve bir ağlama sesi minik oğluşum çıkmış doktorum hemen gösterdi annesi bak bak diye o kadar güzeldi ki size anlatamam kendimi bile unuttum o an yanağıma getirdiler o kadar sıcaktı ki o kadar güzeldi ki bir öptüm bir kokladim onu sonra bebisi götürdüler bende bi 25 dk sonra falsn çıktım herhalde biraz rahatlamam icin nsrkoz vermisler rahat da durmadim yalan yok 🤦🏼♀️ ben ameliyathaneden çıkarken ağlayarak benim bebegim neden küçük diye 🤣 odaya geldigimde hemşirelere soruyorum bu bebek neden küçük pipisi nerde kiz mi yoksa ay inanmiyorum bunlari söylediğime hala cok guzel geçti benim icin ama bebis enfeksiyon kapmis ben taburcu olacakken onu kuveze aldilar dogumdan sonra olmuş nerede kaptigini onlarda bilmiyorlar birazcık enfeksiyon olmus emmek istemedi zaten iki kere falan emzirebildim sonrasında istemedi enfeksiyondan suphelendi doktorumuz ki haklida çıktı dogum esnasinda vs olmus olabilir dedi anne karnında olan birsey degil oylr olmuş olsa cok yuksek olurdu gibi seyler soyledi suan iyiymis birazcık bebisimiz ilkte sutum az az geldi iki kere emebildi yavrum sonra ememedi benim sütüm gitti ama duygusal destek cok önemliymiş bunu anladim hep agladim sütüm gitti bebeğim yok diye bebegimi dusunerek gelsede gelmesede elektrikli ile. 2 3 gun uğraştım sonunda basardim biraz biraz geliyj ve bebeğime sut goturebiliyorum şükürler olsun ki insallah bir kac gune kalmadan cikar bebişim icin dua edin teyzeleri buda bizim kaderimizmis merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ❤️🙏🏻