Seherrr1234 Bana da fikir olsun. Benim ilk kızımin çok fazla burnu tıkandığından hava nemlendiricisi düşünüyorum sanırım sadece onu alabilecegim 🤣 siz neler alacaksınız, alıp memnun kaldığınız bir ürün var mı ve bebek telsizi çok gereklimi sizce
iremss Seherrr1234 telsiz veya kamera bnm elim ayağm olmştu ilk bebeğmde yatırnca odadan uzak noktadaysam duymak için
Larakaya Seherrr1234 https://resimyukle.io/r/vkGVb26vsD katalokun linkini ekledim ben ağız mendili,alt üst şort takimi ,2tane elbise almayı düşünüyorum
susam111 Göğüs pompasını kullanan var mı acaba ya memnuniyet durumu nasıl ki bende onu almayı düşünüyorum aslında 😣 kullanan yada bilen varsa yazsın valla kızlar
Pyrz_07 susam111 aynısını ablam almıştı o kullandı memnun şimdi ben kullanıcam o yüzden almıyorum uygun fiyatlı iş görüyormuş çok büyük beklentiniz varsa daha iyi markalar tercih edebilirsiniz
Gzdde Seherrr1234 biberon ısıtıcı ve alabildigim kadar müslinn😁müslin battaniyeleride cok iyi brillantın pikesinden almıştım a101den cok kaliteli tekrar baska model almayı düşünüyorum.müslinleri şiddetle tavsiye ederimm
Pyrz_07 Seherrr1234 sadece bi paket ağız mendili alıcam onuda almıştım da uyguna geliyor diye bi paket daha alayım dedim yoksa eksiklerimiz tamam 👍🏻
Seherrr1234 Inan_busra40 alayım o zaman ben de ilk kızım da gözüm yeterince korktu burun tikanikligi çok yaşadığı için 🤭
Seherrr1234 findiklibadem ben gerek duymadım ilk kızım da tabi kolaylık sağlıyor ama öyle çok çok gerekli değil bence
1prenses2prensyenigebe Seherrr1234 daha cinsiyet öğrenemedim ki anca haziranın 10 undan sonra komtrolde 12 haftalık olucak belki orda bi tahmin eder 1 kızım 2 oğlum var bu bakalım ne olacak 3 numara ile arasında 3 ay var 5 aylık 3 numara karnımdaki 2 aylık 🤗🌼