Ayfertufan Merhaba 17Haftama girdim göbek hizamdan aşağı doğru olan kahve rengi bi çizgi oluşmaya başladı varmı aynısı olan ve sebebini bilen 🙋♀️🌸
mor_menekse Ayfertufan henüz 13+5 haftaligim ben de şuan yok ama oluyormuş normal doğumdan sonra geçiyor o renk değişimleri 🌸bu arada bebegin hareketlerini hissediyor musun o haftalar da başlıyor mu merak ettim 😊
anneyelizz Ayfertufan ben de sizin gibiyim , ayni yerde çizgim var ve bende tuylenme de var , sizde de tuylenme oldu mu acaba gobeginizde
dsezen Ayfertufan o çizginin bebeğin annenin göğüslerini bulması için doğal bir rehber olduğunu okumuştum bir yerde :) ancak bazı kadınlarda cilt renklerinden dolayı belirginken bazıların da olmuyormuş
Ayfertufan mor_menekse Sanırım bazen kalp atışı şeklinde hissettiğim oluyor oda mesela akşam yatağa uzandığım zaman ama doktor da 20. Haftadan itibaren hissedebilirsin demişti bir kaç kişi bağırsak hareketlerin vs diyen olmuştu 😅😅
Ayfertufan mor_menekse Evet kuzum artık yavaş yavaş çıkmaya başladı ama biraz bünye meselesi de bazılarının bu haftalar da hiç yokmuş gibi olur iç karnın varmış derler benim de varla yok arası 😄
mor_menekse Ayfertufan bende çıksın istiyorum artık gerçi bı tık çıktı gibi şiş mi göbeğim çıkmaya mi başladı anlam veremiyorum ilk kez yaşadığım için :))
Ayfertufan anneyelizz evet daha yeni sarı sarı tüylenmem oldu zaten bu durum hamilelikte hormonal değişikliklerden dolayı normal karşılanıyor
Ayfertufan dsezen Olabilir evet ben de erkek bebek habercisi diye okumuştum tabi ne kadar doğru bilemem 🤷♀️😅