Deletedmom83940 -minikkelebegim- 4-5 haftalıkken kese oluşur 6-7-8. haftalarda bebek oluşmaya başlar 9-10-11. haftalarda görürsün rahatlıkla
iremss -minikkelebegim- genelde 5 haftada kese sonrasındaki haftalarda bebek görünür ama geç döllenme ise bu sarkabilir
Ozlm0916 -minikkelebegim- 4+4 ken keseyide bebegide gorduk kesenin icinde minicik beyaz bi nokta vardı
-minikkelebegim- Şuan 35 günlük diye gösteriyor uygulama da doktora henüz gitmedim salı gününe randevu aldım fakat erken mi gidiyorum yoksa geç mi kaldım bilemedim
Hamideersin -minikkelebegim- merhaba benimde 35 gözüküyor uygulamada persembe test yaptim pozitifti beta 1610 cikti hangi hastaneden randevu aldiniz ben asla randevu bulamıyorum
Fatma0715 Özlemcim merhabalar senin de mi ultrason görüntün böyleydi ben anlayamadım doktora sordum bebek mi diye bilmiyorum olabilir dedi şuan 5+2 günlük hamileyim cevaplarsan çok mutlu olurum 🥰
2505 Fatma0715 bizde bugün 5+2 yiz dün gittm 5+1 buna benzer bir kese gördük demek ki normal 🙈😇 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah
Ozlm0916 Fatma0715 7+3 te duyduk 😅 doktor 1 ay sonra gelin dedi o zamana 8+4 olacakti tabi ben yerimde duramadim yalanci sanci cikarttim erken gittik ☺
Ozlm0916 Fatma0715 amin insallah canik darisi sizlere olsun ❤🤲 az kaldı bize heycan korku bi arada 🤦♀️
Fatma0715 OOzii yolk kesesi bundan 1 hafta öncesi görüldü canım ama anlayamadım kafam allak bullak oldu ya 😔
Fatma0715 Ozlm0916 peki duydun mu kuzum kalp atışlarını veya geç oluşma şansı varmı ki ben 5+2 yim korkuyorum nedense
Ozlm0916 Fatma0715 7+3 te duyduk kuzum sende korkma duyarsın kimisi 6. Haftada duyuyor ne zamanki kntroln senin
-minikkelebegim- Hamideersin merhaba ben özel hastaneden randevu aldım İstanbulda yaşıyorsanız malesef zor bulunuyor randevu ama ben Trabzonda yaşıyorum
Fatma0715 Ozlm0916 yok canım kese göründü de bilmiyorum ultrasonda baktı doktor beyaz bi nokta gördü kesenin içinde bebek mi diye sorduğumda bilmiyorum olabilir dedi foto paylaşacağım ultrason fotosunu bak istersen 😘