Sahranr YeniGebe96 bende Allah Allah neden göbeğimi tüyler kapladı diyorum demek hamileliktenmis çok sinir etti beni ya mecbur alıyorum utanıyorum doktor kontrolüne gittiğimde çünkü
anneyelizz aynisi bende de var, asiri artti tuylerim ne yapmak gerektigini bilmiyorum daha da 18.haftamdayim.
YeniGebe96 anneyelizz bebginizin cinsiyeti nedir erkek bebek genelde yapio dediler alakasi varmi bilmiyorum gercekten cok cogaldi tuylenmelerim
Sevdashn YeniGebe96 hmm Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hepimize. doktor geçenki randevum da ben sormadan tuylenmenin artması gayet normal endişelenmeyin dedi
YeniGebe96 Sahranr malesef bende almak durumundaym tatile gidicem ve suan esimle yarisiyorum kil konusunda utanc verici😂
Srfe Benımde giderek artıyor 11+3 üz saglıklı olsunlarda varsın tuylenelım 🤭🥳 cinsiyet diye bende duymuştum ama onunla alakası yok bnce cnku kuzenım kızında olmuş tuylenme 🙂
Serap-Yigit Dün doktora sordum bende erkek bebeğe hamileyim ilkinde de oldu. İlk çocuğum da erkek. Normal sakın dokunma dedi doktorum