EmirinBusrasi Ay deliricemmmm kizlarrrrrrrrrrrr nolur yardım edin ya. Dün akşamdan beri yatısim yapıldı sancilarim 100leri buluyor ama açıklık yokkkkkkk🤷♀️😬 Kaldım böyle. Yürüyüş squat ne varsa yapıyorum ama nafile doguramicam galiba 😑😵💫
gbyalcin EmirinBusrasi ben de aynı oldum fitil verdiler bana ama bende o da işe yaramayınca sezaryen oldum. Ama doktorum sonradan kontrole geldiğinde aynı fitille yan odamdaki kadının yarım saat içinde doğuma alındığını söylemişti
EmirinBusrasi Happyy_anne suni vermem şimdi dedi. Bilmiyorum eve geri donucem galiba . Doktoru bekliyorum açıklığa bakicak tekrardan eğer yoksa eve dönerim çok bunaldım ya. Sancilarimda bir var bir yok anlamadim ne iştir. Doğuma var sanırım daha
EmirinBusrasi gbyalcin valla gelmedi doktor geleydi konuşaydim. Bilmiyorum nolcak ama eve dönmeyi düşünüyorum şuan çok kötü bunaldım
Elfs EmirinBusrasi sancınızı evde karanlık sessiz stressiz bir ortamda yaşayın. Açıklık karanlıkta artan bir hormon tarafından tetikleniyormuş. Stresle de azalan bir şeymiş.