Nazar-aydn28 Ankara üniversitesi tıp fakültesi kadın doğum Cebeci hastanesi Doktor önerisi giden varmı nasıl bir yer
2022Mom2022 Nazar-aydn28 ben daha önce gittim erken gebelik bölümüne tabi olumsuz sonuçlandı gebeliğim şimdi tekrar yeni gebeyim ilk randevumu alıcam inşallah ama güzel ilgilendiler
12_ze Nazar-aydn28 bende gidiyorum canım esra hoca var özelde kadın çok çok iyi anlayışlı istersen doğumuna da giriyor
Nazar-aydn28 Ayfr37 Evet gittim güzel uzmanlar bakıyor ama benim panikatağım var içerde sıra beklerken hasta yakını almıyorlar içeri o yüzden şehir hastanesine aldım kaydımı
Nazar-aydn28 Bertis büz çok zor almıştık internetten alınıyor MHRS den çıkmıyor Google den almıştım ben sabah erken saatlerde girerseniz siteye randevu oluyor bazen
Dilaraglr Bertis Tıp fakültesinin numarasını arayarak randevu alabilirsiniz Online dan çok zor alınmıyor
12_ze Gulsumyaman burda özel oda tutma şansın var özel oda tutunca kalırlar yanında bazen hemşirelerde bazı şeyleri görmezden gelebiliyor merak etmeyin
Dilaraglr 12_ze Bende tıp fakültesinin özel bölümüne gitmek istiyorum Ne demeliyim nasıl randevu almaliyim
Nazar-aydn28 12_ze ben sıra beklerken panikatak geçiriyorum eşimden başka yakınım yok onu da hastane içine almıyorlar o yüzden hastanemi değiştirmek zorunda kaldım