Kaganinannesi-_07 Merhaba hanımlar hastane çantasını kaçıncı haftanızda hazırladınız, 31 haftalık hamileyim birde neler koydunuz bilgi verir misiniz.
Melekebbr Kaganinannesi-_07 Merhaba ben ilk hamileliğimde 33. Haftada tamamen hazır edip arabanın bagajına koymuştum her an herşey olabilir diye. 39+3te doğum yaptım yani birkaç hafta hazır bir şekilde bekledi iyikide öyle yapmışım çünkü kontrole diye gittim beni doğuma aldılar hazırlıklı olmasak doğum yaptığım hastane eve 1 buçuk saat uzaklıkta baya zorlanırdım
dml33 Kaganinannesi-_07 34 btirdm çantayı iyiki bitirmişim şimdi 37 olmak uzereym kalkıp su alasm gelmio ole kiloda almadm ama aşırı halsizlik var donsuz kalırdı çocuk hazirlamasm😅😅
NiceNice Kaganinannesi-_07 valla 36 haftalığım daha hazırlamadım 🙈 ilk gebeliğimde hazırlayıp koymuştum 32 de falan fakat sonra be koyduğumu unutup tekrar açıp düzenlemiştim 😅
3oglanannesi Kaganinannesi-_07 31 haftalık oldum dün kapattım bende kendime iç çamaşır gecelik koydum 1 tane bebek bezi ıslak mendil biberon emzik bebek için yüz örtüsü doğum haneye verilecek takım 2 tane yedek takım çorap eldiven farklı kalınlıkta 2 battaniye koydum yeterli gayet hastane için alıcam süslemeleri koydum bide bitti
Kaganinannesi-_07 Melekebbr Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim bu haftalarda hazır edip koymakta fayda var o zaman
dml33 Kaganinannesi-_07 çocuk için 10lu set 5li set 2 takım Yedek zıbın ağız mendili çorap 3er tane 15 tane bez Temizleme pamuğu Süt kasigi ememezse diye ilkte ole skintim olmuştu Islak mendil Muslin battaniye 1 tane 1 tanede penye battaniye Kendim için 1pijama 1 gecelik takimi Hasta bezi 3 tane Ped Terlik Ic camasiri alt ust 2 tane corap Sezeryan olunca üşüme oluyo hırka koydm
civcivimmm Kaganinannesi-_07 ilk hamileliğimde 37 haftalıkken falan hazırlamıştım şuan 34 haftalığım hazırlamadım yine 36 37 gibi hazırlarım zaten bu sefer sezeryan olcağı kesin
Kaganinannesi-_07 civcivimmm erken doğum riskim de var o haftalara bırakamam gibi geliyor bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.