el1fff Kızlar merhaba, hem sivilce yapmayan hem hamilelere uygun hem uygun fiyatlı veya sadece sizin kullanıp tavsiye ettiğiniz bir güneş kremi var mı? Lekeler oluşur diye artık kullanmak istiyorum , önerilerinizi bekliyorum 💐
Umud-- el1fff solenta pregna aldım ama serklajliyim dışarı çıkamıyorun kardeşime verdim 200 liraydı geçen sene aldım şimdi ne kadar bilmiyorum
hnd6004 iremss La roche posay dan hangisini öneriyorsunuz? Hamileler için uygun olur mu bilginiz var mı acaba bende güneş kremi arayışındayım, solante pregna için beyaz izler bıraktığı söyleniyor
axl1r Ben gebeliğin başından beri kışın dahil aksatmadan bioderma photoderm max ve la roche posay kullanıyorum. Leke vs yok çok şükür
iremss hnd6004 solantenin yapısı kalın yani sürerken doğru miktarda alıp yaymak lazm La roche da da fiyatı bu kadr artmadan hep bunu kullandm https://ty.gl/btu2pstp5w gebelik için içeriğini eczaneye sorun ben yanlş yönlendrmeyeym ya
[silindi] Beyaz kalıntı iyi aslında demek ki inorganik filtreler yoğunlukta ki hamilelikte onları kullanmak gerekir.