Gamze3741 Hanımlarrrr 70 * 110 ölçülerinde park yatak aldım ama nevresim takımı veya uyku seti güzel bulamıyorum önerisi olan var mı yardımcı olur musunuz ☺️ Hep 100 * 150 nevresim takımları görüyorum 🤦🏻♀️
Sinem-123 Gamze3741 bende biraz büyük ölçüde aldım diğer modeller içime sinmediği için. Büyük olması sorun değil bence zaten çarşaf yatağın arasına girecek yorgan da bebekler için incecik bişey katlanır yanlardan diye düşünüyorum sorun yapmadım ben o yüzden
hcrhcrhcr Onlar hep öyle oluyor ya özel yaptırın yada beğendiğinizi alıp ölçülere uygun krndiz yada terzi size uygun yapsın kenarlardan
Hunilininbirii İnstagramda bebeknevresimi_ diye bi sayfa var bak istersen istediğin ölçüde yapıyor 70×110 280 tl içinde 1 yastık kılıfı 1 yorgan kılıfı 1 çarşaf var +1 tane yastık kılıfı hediye
gulselican Gamze3741 yataşta var bizim yatak da aynı ölçülerde 2 takım aldım yataştan. trendyolda bulabilirsiniz
Melismelis Gamze3741 bebek nevresim takımları oluyor aslında park yataklara ben öyle kullanıyorum. Kendim de diktim aynı boyutta düz dikiş bilmeyen bile yapar tavsiye ederim.
Nskyhn Gamze3741 diktirebilirsiniz kumaşı da beğenirsiniz hem. Benim annem o ölçülerde 2 takım kendisi dikti
Gamze3741 Çok teşekkürler hanımlar hepinize ☺️ Trendyol da ölçülere uygun uyku seti buldum nevresim takımını olmadı ilerde alırım diye düşünüyorum ☺️ dediğiniz sayfaları da takibe aldım 🥰