charlottececi Arzu501 en buyuk korkum 😂 burda okumustum vardi. 7 yil sonra yine ikizlere hamileydi sanirim yine 2 erkek 😁
caniminikizleri Arzu501 en büyük korkum ikizlerimden sonra hamile kalıp tekrar ikiz olması düşünemiyorum bile Allah olmayan isteyene versin valla biz kotayı doldurduk bir daha istemiyoruz kesinlikle
haklisinesracim Arzu501 Arkadaşımın annesi 3 tane arka arkaya ikiz doğurmuş iki kiz tek yumurta ikizi yine iki kız ama çift yumurta ikizi bir de en son çift yumurta ikizi erkek toplam 6 cocuk kendi kendine bu şekilde olmuş
Semayavuz_69 haklisinesracim aman Allahım valla üçüncü kez mi kurban olduğum rabbim olmayanlarada versin🥰
Oznur3460 Semayavuz_69 aslında çok önceden tanışıyoruz çocukluktan diyebilirm deryalarin evin aşağısında bir ev vardı adım öznur istgramda ekliyiz hatta 😍
Semayavuz_69 Oznur3460 evet tanıdım Öznur aynen az oturmadik tabiki tanıyorum canım hamilesin sende öylemi Allah’ım hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz ikimizde🥰🤗😘😘
Oznur3460 Semayavuz_69 Amin canım insallah cok guzel günlerdi biz çocuktuk şimdi bizim çocuklarımız oluyor ❤️
Merveikratanem Arzu501 benim babamin halasi 3 kez doğum yapmis 3 de ikiz benimde ikizlerim oldu bir kizim var üçüzlere hamileydim biri yasamdi ikizlerim var pesine gene ikiz olur diye korkuyorum kazayla olur diye