Zuhalsareelif Kızlar sabah uyandıgımda akıntımla beraber afedersınız cıs degılde camasırım ıslanmıs bellı suyum gelmıs ama az az bu sekılde gelıyor pazartesı gıdıcem sancım bıseyım yok sızde sımdı acılemı gıtsemkı
serpilctn Zuhalsareelif suyun gelmesiyle sancı hemen olmuyor ben dün doğum yaptım suyum çeşme akar gibi geldi durdurmiyorsun zaten neyse o gün gece acile gittim sancim da hiç.ykk ertesi gün gece 1 gibi sancim geldi sen düşün
Deniz2961 Zuhalsareelif ya şu olayı farklı sancinn olsa evde bekle vs derdim de sonuçta bebeği koruyan şey o suyun geliyorsa bnce gitmelisin allh korusun enfksyn vs kapar cck
2melekannesii___ Zuhalsareelif Herkes te ayni olmuyor canim yani, benim suyum geldikten 1 saat sonra doğum yaptim. Insallah evde beklemek yerine gitmişsindir
Zuhalsareelif Deniz2961 canm gelebılırmıs son haftalarım ya bır skntı yok crp vs test yaptıar hersey yolunda gorunuyor sancıyla gel dedler
Zuhalsareelif 2melekannesii___ evet gıttım skntı yok dedıler bellıuprum artık bende hayırlısıyla ınsallah