leona98 Bu gun 20.haftani tamamladim. Geriye 20 hafta kalmistir insallah 🥰 Bebeginiz havuc oldu yaziyor ama gece hafta muz yazmisti. Muz havucdan kucuk mu 🙄 20 haftalik kac aylik sayiliyir tam olarak 🥰
Edabykl leona98 ben 21+6 yim bana suan muz yaziyor 🙈🌸 5.ayindasin 22.haftalik olunca 5.ayin bitmiş olacak 6 ya giriceksin
Momofleos 5.ayındasın canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻🌸 Bazen öyle oluyor hafta ilerledikçe meyveler küçülüyor sanki bende farkettim 😂
leona98 Alparslann bizde doktorun zamani sadece haziranin 24 icindi. O da 24.haftama denk geliyor. Guzel seyler soyler insallah size de bana da🙏🏻🥰💕
Alparslann leona98 insaAllah canimmm Rabbim hayırlı sonuçlar almamizi nasip etsin . Ben ikili test vs yaptırmdim bakalım detaylı nasıl olacak 🥰
Alparslann leona98 şimdi iki ihtimal var down sendromlu olursa bile ihtimal onun canına nasıl kıyarım veya %60 doğruluk payı olan bir test neyi güvenilir ki ben yaptırmadım ama doktorum kızdı 😅 bakalım detaylı zorunlu tuttu kiramadim arrik Rabbim saglik versin evlatlarımıza ❤️