benimmdunyamm https://imgyukle.com/i/RA2S5n doktorumla görüşemedim daha internette az çok araştırdım demir kansızlık falan diyor anlayan var mı
Dark benimmdunyamm çok hafif evet. Dikkate bile alınmaz ama. Zaten kan ilaci falan kullanınca yukselcek
dml33 benimmdunyamm aynen kan ilacı iciosn duzelio bnmde düşmüştü bu ay duzelms düzenli kullanımda yukselio
Mervemurat94 Normal canım benımkı 8 e düşmüştü damardan yükleme yaptılar sımdı 11 oldu duzeldı ama benım damardan almam gerektı çok düştüğü ııcn
annenadorella Mervemurat94 8 e düşüp ilaç aldıktan ne kadar zaman sonra 11 e yükseldi acaba benimde 9 a düşmüş dün serum aldim 2 doz haftaya yine serum alicam da?
pediatrihemsiresi Gebelikte her şeyimizi bebeğimizle paylaşıyoruz. Bu değerler normal aralıklarda evet düşmüş hgb ama kırmızı et ye bol bol faydalı şeyler ye bir de kan ilacı vermiştir doktor gerekli görürse tahlili tekrarlatır zaten
balci_huda -MinikveAnnesi- o da demire bağlı bir değer gebelikte bazı değerlerin düşmesi yükselmesi normal
Mervemurat94 Ben bı kere aldım sadece damardan yukseldi bi tane yetti kısıden kısıye degısıyormus ama