SAT 16 nisan ve iki gün geçince tek çizgi hafif silik test sonucu ile kan verdim ve 50 beta ile hamile olduğumu öğrendim. Kimyasal geçirenler bilir hemen sevinemiyor insan. İki gün sonra beta değerim 173 üç gün sonra 447 cıktı. Değerler düşük gelse de geç döllenme vb olabilir diyerek içimi rahatlattım. Fakat dr alt muayene yaparak(diğer türlü emin olamadı) kese olabilir diyerek elime bir fotoğraf verdi. Ve dr tecrübelerime göre dış gebeliği eleyebiliriz ama sata göre geride dedi. Ben zaten hep geç döllenme hesabı yapıyordum ki bir gün sonraya betam 570 cıktı. 447den 570 e yüzde 30 arttı. İnanılmaz panik oldum ama 48 saati beklemeden beta sonucu doğru oluyor mu? Gün saat fark ediyor mu ? Benzer durum yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim. Bugüne kadar kahverengi akıntım ve bir gün pembe akıntım oldu ve kesildi. Kasık ağrılarım çok çok hafifledi. Ama aklım sürekli dış gebe olma ihtimalinde. Benzer durum yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun. Pazar günü tekrar beta istedi dr ve bir gün sanki 10 yıl gibi.