Merhaba, 37+5 de doğurdum 🥹 nişanım geçen hafta cumartesi gelmişti, bekliyorduk büyümesini persembe günü sancim vardi baktılar 6 dk ya bir geliyor beklermisin sabahı dediler beklerim dedim. Sabah 7 de yatış oldu 8 de sezeryana alındım. Genel oldum spinali onaylamadı anestezi doktorum. Tek ve en büyük acım sonda oldu bebeğe anestezi geçmesin diye sondayı önceden taktilar… ben panikledim, doktorumu görünce ağladım tanıdık biri 😁 sonrası 10 dk da kizim banbasindaymiş bende 9 da odamdaydim sadece çok üşüdüm 10 dk bebeğim 2730 doğdu 46 cm kuveze girmedi. Ben saat 2 de kendim kalktim yürüdüm masallah diyelim hic durmadim
Geceye kadar eğer acıdığını düşünürseniz aci çoğalıyor… cok yürüyünce gazım aksam geldi bugün çıkıyoruz hastaneden. Sadece bebeğimin şekeri çok dusuk çıktı aldilar yanimdan 3 saat sütüm gelmedi ama 2 saate bir emziriyorum arkasina şırıngayla veriyorum sekeri düzeldi. Sütüm de gelir 1 2 Güne insallah… herkese sağlıklı dogum diliyorum. Korksakta korktuğumuz şey 5 dk da geçiyor beklenen çook güzel geliyor 😍❤️