SimayeceninAnnesi Arkadaslar istisnasiz her gece bu satler kalkiyiruz ve bir dha uykular haram olsun gencligimde yalannn olsun 😂😂😂😂😂😂😂 öyle bir şarkı vardı neydi yaaaaa ama uyandıgımızda kızım bi tepik atıyor ya bütün yorgunluğum gidiyor
Mervedez159 SimayeceninAnnesi of bende eüyalardan ve sıcak asmasından uyuyamıyorum normalde saatım 2 bu gece kalmışım uyanmak için😂
Kardelencyr SimayeceninAnnesi bende her gece uyanmaları detaylı ultrasona gireceğim için strese bağlıyodum ama demek ki alakası yokmuş herkes aynıymış😂
SimayeceninAnnesi Mervedez159 miğdem resmen alev alev yanıyorrrr bogazıma kadar vala her gece böyleyiz
Handeasel SimayeceninAnnesi bugün ilk defa benimde miğdem alev alev yanıyor yatamadım hiç 37 haftalığız hiç yanmamıştı
Tansutumer Kızlar 13 aylık kızım var bu saatlerde uyanıyor hep. Bide 21 haftalık hamileyim resmen herşey birbirine karıştı mide yanmamlamı uğraşayım kızımımı uyutmaya çalışayım 🤦♀️
SimayeceninAnnesi Tansutumer ayyy ah kuzum allah yardımcın olsun valla bu yanmalar cok kötüüüü bende cok cekıyorum bide benım rahatsızlıgım bar reflü hamılelıkle beraber cok yakıyo pekı kızın uyandıgında cok aglıyor mu
sdymtl Ben de her gün bu saatte gözümü açıyorum. Sonra 8gibi tekrar sızıyorum. Bazen 1deki işime zor kalkıyorum 😀
Conger Kardelencyr ben de sabah üçlü tarama testine gideceğim için heyecandan uyuyamıyorum dua edin kızlar hayırlı sağlıklı şeyler duyayım doktordan🤲🏻😍
Emine003 SimayeceninAnnesi evvvveettt benimde uyandığım saat fix 5 hiç şaşmaz 🤣🤣 Mide yanmam felan da yok hayır niye uyanırım anlayamiyorum ne yapicaksam offf offf🤦🤦😂😂
kubradogann benimmdunyamm Gaviscon mide şurubu var ben alıyorum 2 kaşık saniyesinde kesiyor aklında bulunsun mide yanması kadar pis bişey yok