Merve2359 Kızlar doktor cok hafif enfeksiyon ve mantar var dedi fitil verdi 3 gün arayla 1 tane kullandım içimden çok fazla beyaz şeyler geldi aynı durumu yaşayan varmı
Deemetibostnci Merve2359 bu gece bende ilk koydum şimdi wc ye oturunca vocur vocur çıktı yanma yapıo birde dış vajinada
ikramomm Merve2359 fitilin fazlası akıyor ve çişinizi yapınca dış kısmı akmış oluyo o gördüğünüz şey :) kalkmamanız gerekiyor genelde fitili uykunuza yakın atarsanız daha etkili olacaktır 😄
Afraaaa Merve2359 iltihap akiyo diyolar ona bende kullandım iyileştirdi şükür ilk kullanımda hatta yanma olmuştu. Sen ittirebildigin kadar dibine ittir canm iyice gitsin zaten o orda tedavisini yapiyo
Merve_tna Merve2359 normal onların gelmesi fitilin dış kısmı diye biliyorum bende sürekli fitil kullandığımdan alıştım artık beyaz beyaz çok geliyor. Hatta bazen akıntı şeklinde o kadar beyazlık geliyor ki bianda akıyor bende
Deemetibostnci Merve2359 yıkacayacaz yapacak bişi yok temizliyor demkki su tut bacım serinlesin 🤣 gece gece zaten zor uykum var bide bu yanma öldür cek
ikramomm Deemetibostnci size verilen mantar için yanma kısmı hakkında fikrim yok ne yazık ki ama yanmadan sonda temizlenmeniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
Merve_tna Merve2359 maalesef bitiyor ama tekrarlıyor hamileliğimin başından beri mantar benden hiç geçmedi enfeksiyonda ilk zamanlar çok oluyordu somra bi 2-3 ay olmadım kum döktüm kum bitti şimdi yine enfeksiyon çıktı
B-33 Ay bende dün koydum mantar için fitil Sabah kalktım akıntı artı beyaz beyaz toz çamaşır deterjanı gibi şeyler var temizlendim ama gün içinde krem akıntı çok oldu temizliyor galiba Geçirsin yeterki🤦🏻♀️