NOG_06 Kızlar benim sürekli sancım ve kasılmam oluyor, bugün gece kalktım ateş felan bastı sonra kasılmalarım başladı napmalıyım bilemedim ya 😫
Rabia-66 NOG_06 Aaa ne güzel kac haftaliksin ? Sanci geldiginde nefes al burnundan agzindan ver sakin bir sekilde Panik yapma kendine sakin kalmalisin cünki sonucu cok güzel😍 Rabbim saglikli dogmasini nasip etsin .
Damla25 Benimde var 32 haftalıgm bebek kendini çok sert yapıyor geceleri çok ağrılarım oluyor sabah erkende ağrılarla karnm taş kesilmiş şekilde uyanıyorum karnim yanıyor resmen belimde ağryr doktor progestan fitil ve iğnesini yazdı geçmezse serum verecem dedi erken doğum olmasn dye ama gecmiyorrr git gide daha artıyor NOG_06
HHhhK NOG_06 ben 33 ncu haftamda dogumumu yaptim erken dogum oldu sancilarimi falan anlamadim biraz zor bir hamilelikti Ama sizinki boyle olacak diye birsey yok bol dinlenin kendinizi yormayin cok tuzlu yemeyin odem olusmasin doktorunuzla gorusun nstye acilden bile girseniz baglarlar istediginiz saatte heyecan ve stres yapmamaya calisin
NOG_06 Rabia-66 Hayır fakat 22. Haftadan bu yana sancılarım oluyor benim, kasılma ondan da önce başlamıştı, doktorum sadece 34 e kadar dişini sık ondan sonra doğsa bile bişey olmaz dedi, hiç nst ye felan bağlanmadım
Rabia-66 NOG_06 Anliyorum seni cok erken baslamis sancilarin 33-34 sonra dogunca küvez gerekmedigi sürece almazlar bnim icimden de hep erken dogum hissi geciyor nedensiz 😣
HHhhK NOG_06 agriniz varsa gidin tabi ama bazen idrar yolu enfeksiyonuda sanci yapiyor agrilariniz nasil yani nerden basliyo kac dakika yada snye suruyo nekadar araliklarla oluyor duzenlimi duzensizmi bunlarda onemli
NOG_06 Rabia-66 Böyle olunca benim de hep içimden etken doğum geçiyor ama inşallah yavrularımız tam vaktinde sağ Salim doğarlar 🌸
HHhhK Kubra-onur bacak kasilmasi belki magbezyum eksikligindn olabilir doktora sorun o size yapilmasi gerekeni yapar