Minikbirannem bir hocamdan dinlemiştim birşeyi ne kadar çok aşırı derecede istersen o senin zaafın olur. Şeytan ve vesvese veren varlıklar insanın hep en derin zaafını bekler ve o zaaftan içeri sızarak imanı yormaya başlar. Şimdi olmuyor olmiyor diye ağlamak, isyan etmek, başkalarına bakıp imrenmek üzülmek inanın imanı yoran şeylerdir, kalbiniz çok yorulur. Burda milletin ne çektiğini bilmeden asla yorum yapamam,. Hatta sosyal medyada ünlülerde falan görüyorum dakika başı gebe halini gebelik hallerini paylaşıp gözüne gözüne sokanlari nefret ediyorum bu bencillikten içimden diyorum hemcinsini isyana teşvik ediyosun uzuyosun kiriyrosun diye sövüp sayıyorum hamileliğinin her anını paylaşıp durani yani bir kadın olarak en güzel hissi yaşamak isteyipte bir süre uzak kalmayı çok iyi empati edebiliyorum. ama size tek tavsiye asala zaaflariniza yenik düşmeyin herşeyi zamana bırakın sabah akşam Allah’a ısrarla dua edin, hergun Allah’ın rızası, meleklerin eve dolması için yasin vakıa süreleri okuyun ama asla Allah’a bebek olması için şart koşarak yapmauin bunu önce Allah’ın rızasını kazanın, bolca sadaka verin. Israrla ve sabırla dua etmek size çok güzel kapılar açacaktır kaç kişide gordum bunu deneyen pişman olmaz Allah hakeden herkese anneliği yaşatsın inşallah🤲