Asli0611 canım benim 8 haftalıkken bende aralıkta kürtaj oldum . Şubatta kasığım ağrıdı kadın doğum ürolojiye üroloji kadın doğuma yönlendirdi en son ortopedi ddiler . Pıhtılaşma testi verdim 3 ay uğrastım kan alıyorlar yanlış test yapıyorlar neler çektim . En son sperm testi verdik 15 milyon üstü olması gerekirken 9 milyon çıktı ocaktan beri deniyoruz olmuyor . Tiktokta bi doktora denk geldim attım normal yollarla biraz zor tüp bebek yapabilirsiniz dedi . Çıkmadık candan ümit kesilmez canını sıkma doktorların umursamazlığını kafana takma . 7 aylık evliyim 6 aydır hastanelerle uğrasıyorum birde farklı sehire gelin geldim burda yalnızım ve araştırmaktan sorunlardan panik atak geçiriyorum en son psikiyatriye gittim gebelik düşüncemden dolayı ilaç tedavisi önermedi . Her gece nefesim kesiliyor uyuyamyrm ağlıyorum uyumak istyrm sıcrıyorum . Smdide kafama taktıklarımı beyin boşaltamıyor daha perişan hale geldim . Eşinde sperm testi verse bi baktırsanız canım . Ben inan herşeyi araştırdım çabaladım . Pıhtılaşmamda var ondan kaybetmişim . Haaa araştırırken delirme noktasına geldim orası ayrı 🤭 doktorun bana dediği aklıma geldi ya bebeğin yasıyor biseyi yok dmişti halbuki kalbi durmuş bana yalan söylemiş sabah baska hastaneye gtmesem bebek yasıyor diye bekliycektim . Gercekten bu devirde doktora bile güvenemez olduk dalgaya alıyorlar bizi saçmalıyorlar sorunu araştırmak yerine amannn diyorlar yok daha yeni evlisin yok 1 sene kalamamak normal . 29 yasındayım 1 sene neyini bekliycem ? Ne zaman kalcam ne zaman doğurcam yaş geciyor yumurtalar zaten azalıyor dicem işte suclu biz oluruz . Paran varsa yasıyorsun hayatı paran yoksa böylelerinin yanında eziliyorsun bunu gördüm bunu bilirim kuzum . Hiç bi doktora kendini anlatmaktan korkma . Dinlemiyorlarsa onların ayıbı içinde tutma .