Bence en doğrusunu yapiyosunuz kendinizce yiprabmak olarak adlandirsanizda inanın dinlenmek psikolojik olarak size iyi gelecek. Lütfen çocuk düşünmeden yasaminizi ilerletin burda bin defa yazdım ama kimse kaale almadı ;
9 ay uğraştım değil boş kimyasal gebelik bile geçirmedim çünkü küçüklüğümde kemoterapi aldigimdan üreme sistemim fazlasıyla hasar almış olmuyordu. Doktorlar son çare tüp bebek onun dışında mümkün değil dediler. Çocuk gördükçe agliyodum rüyalarıma girdikçe fenalasiyodum ben anne olamayacakmiyim diye. Tüp bebeğe karar kılındı, tüm kan tahlilleri maddi vs herşey hazırlandı son bir ayim kalmıştı ertesi ay transfer gerceklesecekti. Bende o dönemde artık psikolojik olarak o kadar rahatlamıştım ki zaten tüp bebek yapicam aman havasindaydim örnekler vereyim size;
İlişkiden sonra ya ayağım havada ya da hareketsiz yarım saat yatardim , bunu bıraktım istediğim gibi hareket ettim.
Alkol kesmiştim çocuk istediğim için son bu daha içemem diyip o ay dibine vurdum diyebilirim. ( Bunu doğru olduğu için veya teşvik amaçlı söylemiyorum bosverme seviyemi anlatmaya çalışıyorum)
Ağır iş yapmıyodum ya gebe isem ya tutunuyosa bilmiyosam diyip , o ay cam koltuk teras baştan aşağı eve giriştim tüp bebekten sonra elleyemem diye düşünmüştüm. Ve size daha sayamayacagim fazlaca şey o kadar takintiliydim ki size bunu tarif edemem OKB hastasıyım normalde de takıntı seviyem yüksektir.
O ay adetime , 6 gün kalmış adetimi bekliyorduk hastaneye gitmek için. Evde bir tane kaset test vardı ( eczaneden tek tek test almıyodum inanın kutu kutu alıyodum) Yemin ederim son bir tane kaset test kalmıştı Tamamen son bu , bunuda yapayım daha yapmicam demek için yaptım. Temizlik yaparken banyo dolabından çıktı bu arada test kirli sepetinin üstüne koydum testi banyoyu bı güzel yıkadım işimi gücümü bitirdim tam çıkarken teste bakmak için elime aldım inanın elim ayağım kesildi şok üstüne şok geçirdim. Eşime söyleyemedim ya test beklediği için olduysa diye hemen gidip kan verdim ve beta 72.
Tabi hastaneye önden yaptığımız paket ödemesi geri alındı doktorlar bu dönemde yanımda olan doktor asistanim hepsi çok mutlu oldu.
Halâ şoktayım, ama tek kötü taraf ben hamile kaldıktan sonra ilişkimde fazlasi ile sorun yaşadık çocuktan kaynaklı değil çözemeyecegimiz sorunlardi hepsi. İçimden hep dedim ki Allah’ım vermiyorsan bir bildiğin varmış isyanlarimin hepsini affeyle dedim durdum. Ol der ve olur. Kafanı rahatlat kendine iyi bak herşeyden önce biliyorum çok uzun oldu ama ben böyle şeyler görünce çok duygulaniyorum kendimi once ki damlayı okumuş gibi oluyorum. Şimdi 15+3 olduk oğlumla, dua edeceğim sana rabbim yüzünü güldürsün kucagini karnını boş bırakmasın o histen seni mahrum etmesin. 🌸💕🧡