Tgbs Fulyaber 8+2 sabah bulantısı ve iştahsızlık var üzüm olduk cinsiyet ne zaman öğreniliyor İlk hamileliğim 😊
Elyfnagme 10+5, mide bulantısı ustune halsizlik, kolumu kaldırıcak halim olmuyor kendime gelemiyorum butun gun hala 😪. Bizde Allah’ın izniyle su gunleri atlatsak artık biraz 🤗
Cgl76 Tgbs haftanın her günü spor yaparken bir anda bıraktım doktorum ilk 3ay izin vermedi ve bırakır bırakmaz direk aldım 😏 alırsın sende üzülme ☺️ Bebeğin iyi olsun onu besle sen kilo almasanda olur ☺️
Deryares Serifeyigit nekadar liksin!?!? Bende 9+1 ve bugün bile lekeleniorum! Resmen kanmi gelio yada kahverengi akintimi!?
Serifeyigit Deryares sürekli devam eden çamur gibi akıntı o hıc durmuyor ama bir ped kadarda kan oluyor
Nureda 11+2yiz dün akşam karin ağrısından acile gittim kısa sancılar ama alttan geliyor tetkikler ultrasonlar sonuç gazmış😶 gaz sorunu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
Demir123 Elifff21 canım benimde çok fazlaydı bana çubuk kraker,leblebi ve su iyi geliyordu.Bu ara daha iyiym çok şükür