BuseBasderici Fulyaber geceleri bir anda gelen mide yanması. Ve yemek görünce mide bulantısı. Sabahları uyanır uyanmaz kahvaltı yapmazsam boş istifra ediyorum🤢 11 haftalığız bu arada
Nureda 10+4te gelen bulantısızlık ve iştah 2 gündür halimize şükrediyorum neydi haftalardır çektiğim. Sizde bulantılar nasil ?
Fulyaber Nureda Canım ,benimde 9. Haftada kusmalar ve bulantı azaldı önce endişe ettim yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye sonra araştırınca normal olduğunu öğrendim🤗🤗
BabyB 10+3 🤗 9.haftayla birlikte giden mide bulantısından sonra acaip iştahım açık her gece 4 te açlığıma uyanıyorum sonumu merak ediyorum 😂
Babyhappyy BabyB darısı bize inşallah 7 haftalık hamileyim boğazımdan su bile geçmiyor bulantim kusmam çok kötüyüm 😓😓
yyssmmnn 10+2 mide bulantısı kusma yaşamadım . İlk zamanlar tatlıdan uzak durmustum canım hıc ıstemedı ama suan fulll tatlı yıyorum kılo almaya baslmadım henüz ama korkuyorum 🤦♀️
Burcux yyssmmnn yalnız değilsin canım 😀 tatlıdan kusan bi insandım şimdi tatlıdan başka bişey aramıyorum 9+1iz bizde 🙏
Fulyaber Rehberlikciozge Biz yarın 9 haftalık oluyoruz ve kusma ,bulantılar azaldı canım tamamen Yok olmadı ama em azından yemek yiyebiliyorum eskiye nazaran😇😇😇
Ezgifatma 11+2 en son iki hafta önce gitmiştim doktora haftaya ikili test yapılacak cok korkuyorum her an bişey olacak diye iki tane kaybım var
Busrademiir yyssmmnn Vallahi ben rüyamda erkek gördüm baktım anlamına ama tersi çıkar diyorlar hep de içimden kız geçiyor sağlıklısı tabiki ama senin? 😊