Tuba704 Arkadaşlar Yarın 37 oluyorum ama miniğim erken gelecek gibi doktor şıanlık normal doğum dedi( ne kadar sezeryan istesemde🙈) şuan karında ve kasıklarımda batmalarım çok gazla sanırım kasılmalar bunlar. Bu ara sürekli uyku halindeyim oysa yürümem ve hareket etmem gerekirken birde ayıp olacak ama fena şekilde ishal başladı yani bu son günlerde durumum tuhaf arkadaşlar Sizler nasılsınız? Kaçıncı haftanız? 😊
Deniz2961 Tuba704 37 haftdym bel kasık agrım var gece uykusu haram acayip mide yanmasıda vaaar bebegın hareketleri de baya baya azaldı artık
Zehber Tuba704 ayy yarın bende 37 oluyorum kuzum bu kasılmaları nasıl hissediyorsun benimde acayip ağrılarım var ama çözemiyorum
Tuba704 Deniz2961 aynen geceleri hiç uyumadığımdan gündüz uyuuorum uyandığımda beni rahatsız etmediğini farkediyorum oysa hiç durmazdı 🙈 Sizinde normal mi? Belli !mi
Deniz2961 Tuba704 pazartesi gttm doktora nts ya bagladı sancm cıktı Altan muayene istedı musait dglm ddım cmrtesi tkrr cgrdı Altan muayene ve tkrr nts ıstıcek on gore krr verecek ama norml istyrm Bn baklm nasıp bebis Kac kılo
Deniz2961 Zehber adet agrısı gbı dusun cnm en azından bnm oyle belden vuran bide bebk bir yerde toplanıyor sertlesıyor
Tuba704 Zehber değişik ağrılar sertleşiyor kasıklarım karnımın alt tarafı sanki ordan anlıyorum bir de hafif regl olacakmışım gibi hisler var çok korkuyorum🙈🙈🙈🙈
Zehber Deniz2961 ayyy benimde öyle ama ben çok adet sancısı cekmedim sadece bebiş çok toplanıyor birde ağrım var yani
Zehber Tuba704 aynı ua bende de sürekli alt tarafta hissediyorum birde sertleşme de var tabi ayy geliyormu bebisler yoksa🙈🙈🙈
Deniz2961 Zehber yatınca dinlenince VS gecıyorsa korkma yalancı sancılar ama artıp sıddenıyorsa korkmaya baslıyabılorsn😂😂😂
HamisMervis Ay kızlar bende 37+3üm hiç bir şey hissetmiyorum ne bir ağrı ne bir sancı ne bir ağırlık. Sanki hiç doğurmayacak gibiyim. Dışardan her görende Bebek yukarda diyor. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Normal istiyorum ama bakalım hiç bir belirtim yok henüz
Zehber HamisMervis kuzum değişik birşey var ya benim 30 haftada bir ağrım oldi gittim nst sancim 20 çıkmıştı meğersem ıdrarda enfeksiyon varmış o tetikliyormis doğumu öyle böyle 37 e giricez bakalım rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize
deletedmom503 Ben de 34+5im 1 haftadir kasılmalar adet agrisi gibi agrilar dun gece muaazzam bel agrisiyla uyandim yurumekte zorlaniyorum bugun gaz sancisi gibi bir sanci girdi 5 dk kendime gelemedim ama bunlarin hepsi yalancı sanci yani dogum yaklastı anlamına geliyor 37 olsam mutlu olucam ama 35den sonra da bebek kilosu sagligi iyiyse cok sorun olmuyor diye biliyorum hepimizin hakkinda hayirlisi
Tuba704 deletedmom503 aynen merak etme birde daha zamanın vardır öyle hemen yaşadığında doğmaz😊 Doğsaydı bizimki gelirdi 🙏 İçini ferah tut🙏