Frdvs26 Merhaba,24 haftalık gebeyim ve bebeğin midesi büyükmüş,bu durumu yaşayıp doğum yapmış olan var mı ciddi bir problem mi çok huzursuzum..
Sedaakaln Frdvs26 benimde midesi büyük çıktı canım her hafta gittim hem özele hem devlete tokken büyük çıktı sonra 5 saat açlıkla gittim öyle baktılar normal çıktı bir kaç defada belki Ogün bebek midesini bosaltmamistir dediler suanlik bir sıkıntı kalmadı geçti 29 haftalık oldum
aytangurvanova Frdvs26 genellikle boyle durumlar sonraki haftalarda geciyor benim bebekdede bobrek genisliyu vardi gecmis.her kontrolde sorun bosaltmaya bilir midesindekini buyuk gorune bilir bendede ayni durum idrarini yapmamisdi o sirada genisleme gibi gorunmusdu arkadasimdada aynisi olmusdu bebekde
anonimgelin 38 39 haftalık bebeyken bebeğin bacak boyu 32 hafta çıktı yani sıkıntılı bi durum kaç gün düşünmekten üzülüyordum hep doğdu sapasağlam
Frdvs26 Sedaakaln İnsAlalh bizizmki de normale döner duyduğundan beri bu var kafamda net bir bilgide edinemedim size doktorunuz ne anlatmıştı..?
Sedaakaln Frdvs26 su icmistir yada bebek midesini bosaltmamistir dedi canım bir kaç kontrole gittim sonra normal çıktı bende çok endiselenmistim ama geçiyor birde tıkanıklık varmı diye baktı yoksa geçiyor zaten strese girme çok ben 5 haftami zehir etmiştim kendime
anonimgelin Asyun sapa sağlam 2 yaşına gircek son haftalarda ultrason yanlış ölçüyo 8 aylıkken de yürüdü