Sibermucize Çok kararsızım park yatak yada ahşap beşik arasında tecrübelerinizi ve fikirlerinizi payşırmısınız ☺️
Pitircikk Sibermucize 2 yaşında bi oğlum var ilk doğduğunda ahşap beşik kullanmıştım sonra kuzenimden park yatak geldi bu ne güzel bişeymiş dedim 😂 ahşap beşik hiç kullanışlı olmadı park yatağa göre. Şimdiki aklım olsa anne yanı park yatak alırdım hem yatağınızla birleştirebiliyorsunuz çok rahattır bence.
Svvl34 Sibermucize ELELE MADRE ANNE YANI PARK YATAK.. kesinlikle tavsiye ederim, 4 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz.. 🙏🏻🥰
Mery103 Sibermucize park yatak küçük bebek için uygun değil bence kesinlikle sallanmiyor çocuk biraz daha büyüdüğünde bir oraya bi buraya gidiyor beşikte o yüzden ahşap beşik aldım iyi ki aldım dedim ya bence park beşik biraz büyüdüğü zaman kullanılması gerekiyor
Smyye1B Sibermucize Ara katlı yada anne yanı olabilen sallanma özelliği olan park yatağı aldım. Öneren çok oldu umarım memnun kalırız.
tarcinnnn Bende ahşap beşik var başkasından geldiği için önce onu kullanıcam. Rahat edemezsem park yatak alacağım 🤗
Yusuf_41 Park yatak aldım bende daha doğuma var ahşap beşik yatak alan hiçbir arkadaşım kullanmadı araştırma yapıp aldım iki aylık doğum yapan arkadaşım var o da ahşap aldı daha bir kere yatmadı bebiş
Elvanguzel Sibermucize ahşap beşik küçük alırsan en fazla 4 ay kullanabilirsin Ahşap büyük alırsan ileriki zamanlarda bebekler sağa sola çok dönüyor çarpıyorlar ayağa kalkip düşme ihtimalleri yüksek arkadaşım yaşadı maalesef park beşik 1 yıldır kullanıyoruz kızım 2 yaşında tahmini 5 6 yaşına kadar da kullanılabilir 🌹🤗
Nazlimom Sibermucize yoyko park yatak aldık kullananıorux içide baya geniş memnunum bide odadan odayada taşınabilir
EssoSavve Ablam park yatak aldı ortası çöktü hiç güzel değil bence 😏 ben büyüyebilen beşik aldım kenar kısmı aşağı iniyor anne yanı da oluyor şimdi kızımla yan yana mis gibi uyuyoruz 🥰
yabansena Sibermucize park yatak kumaşı gereği biraz hışırtı yapıyo. Bizimki biraz iri bebekti döndükçe hışırtı sesine uyanırdı. Ahşap yatak aldık ve çok memnunuz.