goldumsu Kızlaaar burda böyle post açan kim varsa doğurdu. 9 günüm kaldı hala doğuramadıım 😭 Bana dua edin, taktik veriin nasııl doğuracağıım 😂
Tubiss47 goldumsu 😂😂😂 benimde son 1 haftam hiç belirti yok bakalım bol yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum her gün sıcak duş alıyorum tık yok bekliyoruz 😂
goldumsu Busee2727 hadi gelsinler artıık hastanede kontrolüm vardı biraz ağrım var belki açılmam vardır diye valizle gittim geri döndüm snejdkslls
goldumsu Leyla_doner06 sürekli sıcak sudayım yok bana mısın demiyor Tubiss47 bende öyle ya hurma murma ilişki denemediğim kalmadı yok bana mısın demiyor
Buseyllzr goldumsu yerleri sil yarın elinle canım öyle yapan kim varsa aynı gün akşam sancilaniyor 😂 bende 5 gün sonra 38 oluyorum hergun halıları yerleri silmeye basliyacam 😂
goldumsu Buseyllzr ben sabah halı kapı perde ne varsa sileyim gelir inşallah djdjjskek bu seferde yorgunluktan doğuramıyormuşum😂
Hilalya35 Elifismail12 bende 40+2 gelen giden yok 🤔🤔😊yarında acık ogretim sınavım var gidicem sınav esnasında supriz yapmaz inşallah 😅
Cansudeniz122 goldumsu Valla benimde şuanda hastaneden geldik hatta.Son 2 gün kaldı.Hala tık yok.Morelim çok bozuk.
goldumsu Cansudeniz122 bende bugün hastaneye gittim o kadar garip hissediyordum ki dedim heralde doğuracağım. Valizimizi falan aldık öyle gittik. Geri dönüşümüz çok komikti😂
Klcaysgl goldumsu benim de öyle gelmeye niyeti yok 29+1 olduk tik yok çati muanesi tetikler dediler oda işe yaramadi oy 😅