Esrayalvac 25+6 dan selamlar kizlar mide yanmasına ne iyi gelir bilen var mı artık yemek bile yediriyor mide yanması 🥲
Zeyzey_12 Esrayalvac rennie iyi geliyor 2 yudum süt birde havuç salatalık ve yeşil elma leblebi bunlar hep iyi geldi hatta şimdi 2 yudum sütümü içtim öyle yazıyorum 🤩
uyanancirkiin Esrayalvac soğuk süt iyi geliyor. Bide falım sakız çiğniyorum geceleri oda rahatlatıyor
asli-95 Esrayalvac gaviscon kesinlikle cNım hiçbir zararı yok ilaç olarak düşünme. Mide asidin sana daha çok zarar veriyor.
Esrayalvac Zeyzey_12 afiyet olsun canım bende sütü içtim de mide beni perişan edince dedim bi sorayım kızlar ne yapıyor diye🙂
Elcis Haftadayım ben çok çektim.mide yanması ve bulantı rennie beni rahatlattı 4 kez içiyorum özellikle sabah aç karnına içtiysem o günüm güzel geçiyor. Bide naneli sakız çiğnemek ve şu içmek de bana iyi geliyor
58Fatos Esrayalvac doktorundan mide koruyucu ilaç iste bana hiç bişey fayda etmedi sabahları aç karnıma 1 tane içiyorum iyi geliyor 2 Aydın çok rahatım şükür