Kurabiyemm Bu rahatsızlığı geçirenler hangi tahlili yaptırdınız ve kaçıncı haftadaydınız? Bilgi verir misiniz
mtl3005 Kurabiyemm Doktorum kan tahlili istedi benden sadece sonuçlarım şimdi çıktı doktorumu arayıp bilgilendircem ama korkuyorum değerlerim yüksek çıkmış 🙁
Night Kurabiyemm bende şuan o rahatsızlık yok fakat son kan tahlilimde ALT değerim sınırda çıktı 45. Doktor vitamin ve kan hapını bırak haftaya tekrar kan ver bakalım dedi… korkuyorum ama şimdi…
Minikjaponunannesi Kurabiyemm ben geçirmedim ama arkadaşım ve kuzenim geçirdi. Kuzenim benim uyarımla doktora gitti ciddi bi durum hemen test yaptırmalısın. Haftan ileriyse zaten hemen doğuma alıyorlar sakın ihmal etmeyin bu durumu. Çok geçmiş olsun 💐
Kurabiyemm Birminikcivciv evet ciddi bir risk oluşturur mu? Kaç gündür vücudumun farklı yerlerinde kaşıntı var. Pzt kontrolüm var ama şimdi mi gitsem diye çok endişeliyim
Birminikcivciv Kurabiyemm Ölüyorum kaşıntıdann geceleri uyuyamıyorum beni de bilgilendirir misin doktora gitsen resmen vücudum ve derimin içi kaşınıyor
mtl3005 Benim ayak altlarım avuç içlerimle başladı sonra bütün vücudum kaşındı sırtım kollarım bacaklarım hep yara oldu kırmızı kırmızı.2-3 yerde de morarma gibi şeyler oldu 😣
Kurabiyemm mtl3005 bende de artmaya başladı. Şimdi doktora gelip kan verdim. İnşallah bir sorun yoktur.
mtl3005 Kurabiyemm İnşaallah Allah şifasını verir elbet.Doktorumla konuştum ursactive diye ilaç verdi 36.haftadayım ben bebek hareketlerini takip et dedi.
Kurabiyemm mtl3005 Allah hepimize sağ salim doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻 Ben daha 17.haftamdayım. Kolestaz normalde 30. Haftalardan sonra olurmuş. Onun için biraz tedirginim
Kurabiyemm Birminikcivciv canım sonuçlarım çıktı ast alt fosfataz bilirubin ve tam kan istemişti doktor. Değerlerimin hepsi normalmiş. Sadece enfeksiyonun var deyip antibiyotik yazdı. Derideki kurulukla ilgili olabilirmiş. Onun için su iç nemlendirici kullan diyor. Ben 2 sene önce bi karaciğer sıkıntısı yaşamıştım. O nedenle korktum. Bence sende git bi kan ver için rahatlasın
mtl3005 Kurabiyemm Birminikcivciv Söyledim doktoruma ilaç verdi haftaya kontrolüm var zaten bakalım ne dicek şimdilik bebek hareketi azalırsa nst ye gir dedi hemen