Benimde bi kasıklarımda ağrım var, sırtım ağrıyo, uyku hali, çok aç oluyorum, çok duygusalım bazen arada bi öfkelenmem oluyo, sağ ve sol kasıklarıma arada bi iğne batar gibi oluyo, vajina da arada bıçak gibi ağrı giriyo kesiliyor sonra karıncalanıyor, göğüslerimde arada bi sızlama oluyor ama dokunulmuyor, sabahları canım çok şey istiyor yemek ama tas alamıyorum Demir gibi oluyor, et sevmezdim asla canım etli yemekler yemek istiyor aşeren değil bu sadece karnımı doyurmak için istiyorum çok şey var sıralasam, akıntım var süt gibi geliyor bazen şeffaflaşıyor garip şuan sanki her an adet olmuşum gibi WC koşuyorum, adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aşırı benziyor maalesef… 22 sinde kan verdim 1.20 çıktı, bu pazar a kadar adet olmazsam bende vereceğim. Bi sürü testler yaptım çift çizgi silik çizgi vs çıktı ama pazartesi gününe doktora götüreceğim sonuçlarımı o hamilesin diyene kadar inanasım gelmiyor… bekleme sürecindeyiz adetin geçmesini beklememiz gerekiyor eninde sonunda sanırım. Benim bat 28-29-30-31 öylece bekliyorum 🤍 Rabbim gönlümüze göre en hayırlısını versin, inşallah bu ay bebişlerimize kavuşuruz, Haziran ayı bizim için güzel bi başlangıç olur ❤️