Marygur Yagmur0256 ben duydum canım ilk gebeliğimde 5. Ayda yedim. Olabilir maydonuz suyununda öyle bi etkisi varmış canın çektiyse tat biraz bişi olmaz o kadarcıktan
Semaburak Yagmur0256 Ben internette araştırmıştım narın özü zararlıymış diye duydum kabuğunu ve çekirdeğinden çıkardıkları için nar ekşisini çok önermiyolardı bu yüzden yinede sormak lazım ama vaktinde ayıklanarak yenilenden bir şey olmaz diye düşünüyorum ☺️😌
cinderella Yagmur0256 bana da ebe hemşire nar limon maydonoz fln ilk zamanlar fazla yeme demişti sonra yedim ama 20 haftalıkken fln
fatmanurkantar İlk kez duydum ben 22 haftalık oldum mevsimi değil aşerdiğim için 9.haftadan beri 6-7 tane yedim bişey olmadı çok şükür
denizefe anada salatalık cok yeme dusuk yaprsın dedıler hep en son doktora srdm cnku bılantımı bırtek tuLu slaatalak dındırıyor
aslihano Bana da doktorum nar maydonoz ananas yeme dedi dusuge sebep oluyo. Hepsinin idrar sokturucu ozelligi oldugu icin tutunmus embriyoyu da sökebilme ihtimali var
Prensesimibekliyoruzz aslihano farkinda olmadan hep ananas ve maydonuz yedim hemde fazla bişey olmadi cok şükür😊
mucizemizibekliyoruzz Yagmur0256 eğer öyleyse çoktan düşürmüş olmalıydım her gün 1 nar yiyorum 30. Haftadayım. İri bi bebek olmuş bide yaramış yediklerim yani
Eylul2018 Bende sürekli salatalarda nar ekşisi kullanıyorum bende 32 haftalığım çok şükür bi sıkıntım olmadı
Sedaahmet Yagmur0256 İlk kez duydum böyle birşey. Narı nerdeyse her hafta 1 tane yiyorum. Hatta bugünde yedim 1 tane. Nar ekşisinide cok severim, salatalarda bol bol kullanırım. 11+5 haftalığım. Şükür bi sıkıntım yok
Faziletttt Her gün bir tane yerim narı faydaları saymakla bitmez inşallah bir şey olmaz 28+1 günlük hamileyim
Elcnerdgn Limon nar salatalık nar eksisi ananas hepsini yedim Maydanoz da dedim ama biseyin içinde azar azar 35haftalığım bi sorun yasamadık valla 🤷♀️ Hatta ilk 3ay ağzıma limon sıkıyordum kahvaltılarda
Patito__ Yagmur0256 bna kalirsa kan pihtilasmasi olanlarda sikinti olabilir fazlasi yani sdce fikir bu