Sjjdjdjdj Tansuozp_07 serumun içeriğini bilmiyorum acile gidiyodum bahar alerjim olduğunu soyluyodum onlar serumun içine ilaçlar katiyodu bir dahaki seneye kadar asla bu şikayetim olmuyordu
Sehenz Sjjdjdjdj çörekotu yağı vücuttaki alerjiyi baskılamada faydalı, gebelikte bir zararı yok dedi doktorum yine sorarsınız her gün sabah 1 çay kaşığı şeklinde tüketiyordum ben şuan alerji konusunda rahat olduğum için ara verdim sadece araştırabilirsiniz
_Arslan_ Sjjdjdjdj valla benimde alerji ilacıma ama kullanılmiomus nazofix verdi banada o ii gelio birde deniz suyu kullaniorm birde ağıza sıkilan havalardan idare ediorz sıcaklarda başladı çok fenalardayim geceleri nefessiz kaliorm uyaniorm uykumdan üç ayım kaldı hayırlısıyla bı geçse sağ salim
Sjjdjdjdj _Arslan_ aynen bende öyle özellikle 3 gündür çok kötüyüm geceler kabus oldu kendimce interneten baktım viks varya onu sıcak suya atık buharı çekin diyor yaptım burnumu açtı rahatlattı ama 15 dakka falan sonra aynı bide iki yastık kullan dün gece ilk kez rahat yattım
Iscn Sjjdjdjdj aslında ilaç da veriyorlar hatta bana çok kotu olursan serum takalım demişleri tekarar bi görünün doktorunuza isterseniz evde yapılabilcek birşey oldugunu düşünmüyorum malum çok kotu oluyor insan
2022Mom2022 Sjjdjdjdj Doktorunuza sorun yinede öylr kullanın ben soğuk sıkım keçiboynuzu özü kullandım şükür o kesti özellikle öksürüğümü