Renginveannesi_ Kızlar tam 33 haftalık olduk, ağda vaktim geldi ama biraz daha mı bekliyeyim diyorum çok kararsız kaldım bı fikir verin sizler naptınız ne zmn gittiniz 🙄
Bseylmz Renginveannesi_ bende 37 de gittim çatı muayenesi yapacak diye ama şimdi kırk oldum şimdi de az az çıktı alınacak gibi de değil bende bilmiyorum ne yapacağımı
2_kezannelik Renginveannesi_ şuan agdalik halin gelmişse git zaten doğuma kadar tekrar gitmen gerekir öyle beklemenin bı anlamı yok bence
Renginveannesi_ edaliannee canım ben uzamasına tahammül edemiyorum daha yeni 1 ay oldu çok çıkmamış işte daha da canım acır diye düşündüm ama gidecem 🥺
Renginveannesi_ BusraOzhan canım epilasyona gidiyordum bebek olunca mecbur agdaya döndüm çok uzamamis işte ama gidecem artık 36 37. Haftada bı şey olursa jiletle yapacam 🥴🥴🥴
Renginveannesi_ GamzeCan tamam canım gidecem inşallah yarın işte doğuma kadar çıkmayacak canım acır diye düşündüm ama mecbur 🥺🥺
Renginveannesi_ Bseylmz ay işte bu çok kötü onun için kararsız kaldım ama sanırım yarın yapacağım insllah,🙏🙏
Renginveannesi_ Elif0611 evet yarın gideyim ya az çıkmış acır ama napayım 🥴 son günlerde artık Allah ne verdiyse 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹
Laylaycizi_96 Renginveannesi_ bende bunu düsünüyorum biraz daha bekle bence ben 2 haftaya bir kontorole gidiyorum kendim hallediyorum daha öne lazere gitmistim ama kolum cok cıktı onun için agdaya gidicem biraz daha. Bekliyim dedim