Seymakkyyybb Kan uyusmazligi iğnesine 28. Haftada vurunmayan doktoru gerek görmeyen varmi ilk gebelikte
Bayancorek Seymakkyyybb İlk gebeliğim 25. haftadayım ama doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre vuracağız dedi doktorum. Şuan için gerekli görmedi. Sadece kanaman olursa o zaman yaparız mecbur dedi.
TazeAnne06 Seymakkyyybb ben 9. Haftamda kanamam olduğu için vuruldum şimdi 30’dayım doktor 28’de neden söylemedin dedi😒 her gittiğimde başka doktor oluyor ben de unuttum siz kayıtlara baksaydınız dedim ve bugün vuruldum tekrardan
sinhat Bayancorek aynen aynı şekilde bana da söyledi benim kanımdAn mı babadan mı olduğuna bakıp ikimize yapılcak
Bebisozlem52 Bayancorek bnmde ilk gebeligimde vurulmadi. Kizim dogunca kan grubunu babasindan aldigi icin vurulmustu bana. Smdi ikinci gebeligim 28. Haftamda vurunacagim
Seymakkyyybb Kan uyusmazligi var bizde ama 28. Haftada gerek gormedi doğumdan sonra vuracağız diye benimde kafama takıldı vurmamasi ilk gebeliklerde bir sorun görülmüyor dedi.
Seymakkyyybb Bebisozlem52 yaa içim rahatladı biraz daha tesekkur ederim çevrenin söylentileri biraz moralimi bozdu cok kafama taktım acaba doktor mu atladı diye içim rahatladı biraz da olsa
Gulibikkk Seymakkyyybb benim ilk gebelik doktor 28. Haftada iğnemi vurdurmamı istedi. Bende iğnemi oldum.