Nursmom Kızlar merhabalar. Ben suan 36 haftadayim tansiyonlarim oynamaya basladi doktor 37 de alabilirim diyor neler yasadiniz ne oldu? Bi sıkıntısı cikan varmı? Bebekleriniz siz nasıldı? Lütfen birazcik bilgi 💐
kahvesever__ Nursmom 37+ 2 de doğum yaptım gayet normal zamanı gelmişti dedi doktorum ama benim sabah nişanım geldi gece suyum gelmişti öyle doğum olduğu bir gün bekledim
Ncyclkk Nursmom ben yaptım tam 37 bebeğim küçük doğdu kilosu birde enfeksiyon vardı 13 gün kuvezde kaldik
kereminannesiiiiiiiii Nursmom hic endişelenmeyin 37 ve sonrasi zamaninda dogum olarak gecer 😊 bebeğinizi saglikla kucaginiza alın insallah 🥰
Nursmom EryaCa Teşekkür ederim Allah sağlık versin evladiniza doktor suanlik 3200 dedi ama ben korkuyorum kiloya bakmiyor herşey arkadasim normal dogum yapti 39. Hft. Ama bebek solunum sıkıntısından ygn bkmda korkuyorum bende 37 erken mi diye😔
mucizeannesi1 Merhaba öncelikle stres yapmayın bebeğiniz etkilemmesin🤗bebeğinizin killosu gelişimi iyi ise hiçbir sorun olmaz Allah’ın izni ile . ben 37 de değil de 37+6 da doğum yaptım .
Nursmom mucizeannesi1 Rabbim sağlık versin inşallah 🤲🏻 Bizdede sıkıntı çıkmaz inşallah tedirgin oluyorum bisey olucak diye😔
Nursmom Ncyclkk Geçmişler olsun şuan nasil bebisiniz? Birde kac kilo doğdu? Enfeksiyondan mı kuvozdeydi?
Nursmom Ncyclkk Rabbim evlatlarimiza sağlık sihhat versin bizlere bagislasin suan iyiseniz sıkıntı yok maşallah diyelim 💐
Nursmom kereminannesiiiiiiiii Çoook teşekkür ediyorum💐💐 bu sene ki bebeklerde hep bidey var etrafimda öyle hep bi sıkıntı oldu inşallah bendede olmaz diyorum 😬
kereminannesiiiiiiiii Nursmom hic olumsuzu düşünmeyin hamileligin son zamanlarinin tadini cikarin ben de yarin 38 oluyorum hem sabirsizlaniyorum gelsin diye hem de bu son gunlerin tadini çıkariyorum 🥰
Nursmom kereminannesiiiiiiiii Yaa hadi bakalım sağlıkla gelsinler insallah biseycikler olmaz diyelim. Bi anda basima bunlar gelince endişe etmeye basladim etrafida görünce… Neyse pozitifi çağıralım inşallah güzel olsun🤗💐💐