mmerrveenur_usta Kızlarr 14 haftalık hamileyim sürekli yaşamıyorum ama iki oldu bir anda başımda bir sıcaklık göz kararması anlık oluyor doktora gittim ilk gebelikte oluyor dedi benim gibi bu durumu yaşayan var mı dışarı çıkmaya tedirgin oluyorum artıkk 🥺🥺
Vera09 mmerrveenur_usta dun de bi post acilmisti oraya yazmistim. Ben de dun bayildim kisa sureligine. Aç miydiniz ya da yorgun, uykusuz muydunuz? Fazla hareket ettiyseniz vs onlarla alakali olabilir
Zeynppppp mmerrveenur_usta tansiyon düşüyor demekki benle aynı haftadasın bu haftaya kötü başladım bende malesef
mmerrveenur_usta Hayır aç değildim yorgunda değildim evdeydim duşa girdiğim anda oldu doktora gittim bugün ilk gebelik olduğu için olabilir dedi ama tedirgin oluyorum sizde öyle misiniz 🥺
Zeynppppp Fazla yürüme sıcakta durma ciddi anlamda sıkıntı yaşarsın acile gittim dün serum takıldım yoksa düzelemedim ben tansiyon yükseltemedim
hurrem_sultan Bende baygınlık geçirdim ikinci gebeliğim bu ilkte yaşamamıştım böyle bişey kan değerlerim düşük çıktı doktor iğne yazdı kullanıyorum
mmerrveenur_usta İlk defa böyle bir şey yaşıyorum o yüzden aşırı tedirgin oluyorum yalnız olmadığımı hissedince biraz rahatladım dışarı çıkmak istemiyorum artık evde tek kalmak istemiyorum inşallah biran önce geçer bir daha yaşamayızz 🙏🏼