charlottececi kuzum önce seni hazırlayacaklar ameliyathaneye gideceksin, öncesinde Deniz hoca gelecek zaten merak etme. Ameliyathaneye gidince anestezi doktorları Deniz hocanın ekibi hoca gelmeden seni uyuşturuyorlar, sondayı sen uyuştuktan sonra takıyorlar hissetmiyorsun, sonra tamamen uyuştuğunu görünce hoca gelmiş oluyor o zamana ve hadi başlıyoruz diyor. Sonrasında açıyorlar sadece çekiştirme hissediyorsun hoca hep konuşuyor,başında anestezi doktorları bekliyor seninle konuşuyor. Olabildiğince sakin kal. Deniz hoca ve ekibi harika asla pişman olmayacaksın emin ol. Bir bebek gibi seni saracaklar. Bebeklerini de spinal olursan sana gösterip bir kez yanağına değdirip hemen götürüyorlar. Sonrasında sen odaya gittiğinde giyinmiş halde ve muayene olmuş şekilde geliyor. Özel oda konusunu doğuma girmeden söylemen lazım. Ben çok önce söyledim ayarlandı. Karnına ilk bir kaç kez gelip deli gibi bastırıyorlar kan atıyormusun diye de kontrol ediyorlar. Sonrasında sen kendin yapıyorsun ertesi güne kadar her yarım saatte. Deniz hoca da geliyor,ayrıca asistanı da sürekli geliyor gelemiyorsa da telefon numarasını bırakıyor aramanı söylüyor. Başka sormak istediğin varsa sorabilirsin. Ben hocamla daha 3 gün önce konuştum kızımı gazi ye çocuk gastroya getircem,ayrıca da Deniz hoca ya muayene olacağım.