mervegly_7 feyza61 günde 1 kez kalça karın göğüs 😊lierac yüzünden mi yoksa bünyeden mi bilmiyorum ama hiç en ufak çatlağım yok bol su içmekte önemliymiş tabi 😊
Dilan2141 eceyesilot_63 su çok içiyormusunuz? Ben fünye 3 litre en az su içiyorum. Kremler kullanıyorum çatlama olmadı. Ama bence su içmenin çok etkisi var
eceyesilot_63 Dilan2141 içiyorum aslında normalde çok içen biri değilim ama hamilelikten beri günde en az 2.5 litre içiyorum
Nur22Elif Bio oil kullandım ben kızımda hiç çatlağım olmadı. Şimdi 9 haftalığım yine başladım. Günde 2 defa sabah akşam sürüyorum. Göğüslere de sürmek lazım emzirmeyi bırakana kadar yoksa onlar da çatlıyor. (Kahverengi yere sürmeyin)
Irmask cansualisa eceyesilot_63 ben 12. Haftadan beri düzenli hindistan cevizi yağı kullanıyorum 36 haftalık oldum henüz çatlamadım. Ama çatlama biraz da yapısal sanırım. Vücut yapınız çatlamaya müsait ise ne kullanırsanız kullanın az da olsa çatlak oluyor. Siz yine de cildinizi bol bol nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca üzülmeyin sonuçta civciv bile yumurtadan çıkarken çatlatarak çıkıyor. İçimizde bir insan büyütüyoruz, en güzel yaralar bebeğimizden kalanlar 🧡
eceyesilot_63 Irmask ya ne güzel morel veriyorsunuz çok teşekkür ederim happy mom iyi ki varmış ya 🙏🥰
Busoo eceyesilot_63 eceyesilot_63 Johnson’ baby bebek yağı kullandım hem uygun fiyat Hem harika hiç çatlamadım. Hindistan cevizi yağı almıştım ayrıca kaşındırdı hiç sevmedim lierac diyenler oldu çok pahalı geldi. Sen bu dediğim yağdan kullan bence yağ olduğu için hep nemli kalıyor kurumuyor kaşıntıyı alıyor.
Busakts eceyesilot_63 ben 16 hastalıkken başladım dikkat etmeye Lierac kesinlikle harika . Duş sonrası Eyüp Sabri Tuncer’in bebe yağı , gün içinde Hindistan cevizi yağı sürdüm . 37. Haftadayım hiç çatlak yok
Asil_hatun cansualisa bencede genetik ben de 2 doğum yaptım tek bir krem sürmedim kaynanam hep derdi göbeğin catlicsk diye ama tekbir çatlak olmadi