denizmanzarasi Kızlar ohss riskine karşı doktor dostinex verdi 8 tablet her gün alacakmışım,internette yan etkileri çok diyor siz kullandınız mı?
yagmur50 denizmanzarasi ben yıllardır kullanıyorum haftada 2 kez yarım olarak hiç yan etki yapmadı kişiden kişiye değişiyor tabi gece yatmadan önce kullanıyorum doktorum o şekilde söyledi uyku yapar dedi ama onu bile yapmıyor
Eslem_1 denizmanzarasi her gün kullanacağınıza emin misiniz acaba? Normalde prolaktin için haftada 2 kez kullanılıyor ve ağır bir ilaç aslında..gece uyumadan evvel kullanın bari
Lavinyaa8 denizmanzarasi bende 4 ay kullandım biraz mide bulantısı yapıyor sadece onun dışında ben başka yan etkisi görmedim ilaç bittiği ay da hamile kaldim
denizmanzarasi Eslem_1 evet eminim yani öyle dedi doktor, ama benim sorunum prolaktin değil ohss riskim var o sebepten kullanıcam
denizmanzarasi Lavinyaa8 gece içtim yattım sonrasında hemen sabah uyandığımda midem bulandı ishal yapmış mıydı peki sizi?
denizmanzarasi Esku evet canım bulantı bende de oldu maalesef gece kesinlikle içip yatmak gerekiyor sabah bile hala etkisindeydim