Yumos01 Kızlar yarın şeker yüklemem var doktor 2 saat süren bir işlem dedi bebeğim 10 gün önden gidiyor diye kendi gerçek gelişimi mi yoksa gebelik şekeri var mı yok mu diye hastaneye yönlendirdi işlem hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim 🌸
Fatma0965 Yumos01 36+6 haftaligim gelisim 2 hafta onde dedi seker yuklemesi yapstim.seker cikti bjnu yeme icme dedi doktorlar her gittigimde kilosu cok sekerin var diyip durdu bence hic kendinizi eline vermeyin sizde de muhtemelen cikacaktir iki hafta ondeyse gelisimi ayni benim yasadiklarimi yasarsiniz size tavsiyem
Elvanguzel Yumos01 benimde bebeğim 10 gün ileride pazartesi günü şeker yükleme testi yapıldı Özel hastanede takip ediliyorum yüklemeyi de oraya yaptırdık sağlık ocağındaki sonuçların bazen yanlış olabileceği söylendi bende hiç riske atmadım açıkçası sonuç gebelik şekerim çıktı diyetteyim 10 gün sonra tekrar gideceğim doktoruma
Nilayusluakhan Bugün yaptırdım once kan aldilar sonra bir gazoz benzeri icecek icirdiler bir saat hic birsey yiyip icmedim bir saat sonra tekrar parmağımdan kan aldilar ben saglik ocaginda yaptirdigim ocin sonucu pazartesi ogrenecegim
gkbyza Nilayusluakhan sağlık ocağında da yaptırılabiliyor muydu 🙈 ben özel takipliyim sadece kan testleri için devlete gidiyorum da şeker testi için hastaneye randevu almama gerek yok o zaman
Mercimekos gkbyza sağlık ocağınızda ebe takibine girmediniz mi? Bende özel takipliyim ama aynı zamanda sağlık ocağında ebe takibindeyim. Tetenoz aşısı ve şeker yükleme testini sağlık ocağında yaptırdım.
Nilayusluakhan gkbyza bende özel hastanede takipliuim tetanaz asimi vurulmaya gittiğimde yapiyoruz dekislerdi bugün hem ikinci doz tetanozum vardi hemde seker yuklememi yaptirdim. Zaten parmaktan kan aliniyor sonra siz eczaneden aldiginiz siviyi iciyorsunuz sonra bir saat sonra tekrar bakiliyor
Yumos01 Nilayusluakhan bana sıvı alacaksın demedi doktor verdiğim kağıtla hastaneye git sana yardımcı olacaklar dedi
Mercimekos gkbyza 2. Tetenoz aşısı ile beraber yapıyorlar zaten, ama glikoz sıvısı aşırı kötü, bende gün boyu baş ağrısı ve dönmesi yapmıştı. 24 ile 28 haftalar arasında yapıyorlar sanırım
Elvanguzel Yumos01 inşallah yoktur ama varsada çok takmayın yediklerinize dikkat ederseniz inşallah kolay bir şekilde atlatabilirsiniz sonuçtan haberdar edin bizide 🙏
Yumos01 Kızlar şeker yüklemesinden sonra fenalaştım doktoruma danıştım iptal ettik zemin kaydı vücudum uyuştu böyle bir etkisi olsaydı asla yapmazdım