linsmea Birminikcivciv ikisine de gittim. Perinatoloji doktorları, radyoloji eğitimi alıp o ultrasonu inceleyebiliyorlar zaten. Eğer doktorunuz bi sıkıntı görüp perinatolojiye yönlendirmediyse radyolojiye de gidebilirsiniz. Daha uygun fiyatlı oluyorlar 😊
nonparisienne Birminikcivciv bunu zamanında ben de sormuştum, hatta radyolojidrn vazgeçip perinatologa gidecektim ancak doktorum gebeliğimde herhangi bir risk görmediği için radyolojiye yönlendirdiğini söylemişti ve eğer radyologtan memnun kalmasaydım perinatologa gidecektim kafaya takmıştım yani. Bugün detaylı ultrasonum oldu ve doktor o kadar ayrıntılı o kadar didik baktı ve her an her şeyden bilgi verdi aklıma soracak soru gelmedi her şeyi bir bir söyledi çok sıcak biriydi çok memnun kaldım kendisinden. Eğer sizin doktorunuz da perinatologa yönlendirmeye gerek duymamışsa radyolojiye gidebilirsiniz ama içinize sinmeyecekse perinatolog daha iyi olur.
aslansmommm Mervekkkk ben aklıma takılanları takipli doktoruma soruyorum perinatologa gittiğimde o zaten ultrasonda ne gördüyse bize anlatarak inceledi aklımda herhangi bir soru işareti kalmadı sohbet havasındaydı muayenemiz şükür güzel bir doktora denk geldik
aydagulhaliloglu Ben doktorumun önerisi ile perinatolojiden aldım randevumu. Günümü bekliyorum. Doktorun nereyi tavsiye ettiyse orası diyorum bende🤗
ayseemehmet2018 Perinatolojiye gitmek bence daha doğru, arkadaşım radyoloji de yaptırdı, radyoloji doktoru da bebeğin böbreğinde sorun olduğunu söyleyerek tekrar perinatoloji ye gönderdi.