Mayahanim Merhabalar . Klomen kullananlar sizler ne zaman kullanmaya basladiniz ? Doktorunuz size neler dedi ? Kuzenimede vericek sanirim . Bilgi verirseniz sevinirim ✌️❤️
Meleq Mayahanim adetin üçüncü günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım..adetin 13 günü yumurta takibi için kontrole gittim ve gün aşırı ilişki önerdi doktorumuz..ilk ay iki olgun yumurtam olmasına rağmen gebelik oluşmadı ikinci ay prensesim çıkageldi..
Bebegim0101 Mayahanim adetin 5.günü kullanmaya basladim sabah aksam 5 gun kullandim dun bitti.Bugun dr.kontrolum vardı.yumurtam 15 mm olmustu pazartesi aksam 11 de catlatma ignesi vurulacagım carsamba asılama olacak.hayirlisi olsun bakalm.
FatmaNur_27 Mayahanim adetin ikinci günü başlaniyo 5 gün boyunca tuketiliyo yumurta geliştirici bir ilaç daha sonra tekrar kontole gidip çatlatma iğnesi de yazdırabilirsiniz istenilen boyuta gelmişse
dilancnrr Benim de ikinci ay oluyor kullanalı. Sanırım doktordan doktora değişiyor. Ben adetin 5.günü başladım. İnşallah bu ay yüzümüz güler 🥹