Nurcanyks Hanımlar bugün kontrole gittim 34haftalik hamileyim bebeğimin kilosu 2 kilo 300gr sizce normel bı kilomu sizin o haftalarda kaç Gramdı
Ceydaa61 Nurcanyks benim 34 haftalık 2200 gr demişti doktorum. Biraz küçük bebek olacak demişti. İlk kızım da minikti hala öyle minyondur. Kilosuna hiç takılmayın sağlıklı olsun hayırla doğsun inşallah ☺️
Elvanguzel Meryem_46 evet 2 kilo altında olduğu için aldılar 2 kilo olunca çıktı 3 gün yattı sadece şu anda 6 yaşında çok şükür 🙏
_merve_ky edis22 bence sen böyle olduğuna inanıyorsan yeme. Psikoloji çok önemli vücudun ona göre programlaniyor. Ama bence sakıncası yok diğerlerini bol bol ye sonra da hurma eklersin
edis22 Askiletotomsu ben otaraf bu tarafdan duymustum pek inanmadim sonra dr sorsum oda evet fazla tuketme dedi. Hatta son gunlerde dogum rahat olsun diye hurma yemegi oneriyorlar
Askiletotomsu edis22 ♥️bebeğe kilo aldıran şey kaşar yerine hurma diyede öneriyor doktorlar Kime inanacagimizi şaşırdık tabi ama ben yinede yiyorum ya Seviyorum çünkü😅