Merhaba bayanlar sizleri uzun zamandan beri talip ediyorum ve aranıza katıldım. ben 2 yıllık evliyim 4 defa tüp bebek yaptık başarısız oldu.Bütün ümidimiz yıkılmıştı maddi ve manevi. 1 yılda dogal yolla bekleyelim dedik bitkisel küller vb herşeyi denedik yine olmadı.sayısız doktorlara gittik herşey yolundaydı tek sorun küçük bir miyom vardı onun için 3aylık Dogum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi dr. 1 ay kullandım 2 ay için agdet bekledim geç geldi derken bir ay içinde iki defa agdet oldum çok şaşırmıştım o günler içinde grip oldum kan testler yapıldı ve biz hayatımızın şokunu yaşadık hamile kalmışım sevinçten eşimle hastane de agladık ama sevincimiz uzun sürmedi düşük yapmışım 😢 ümidimizi yitirmeden devam ettik yakı yaptım belime kasıgıma 10 gün üzerimde tuttum.ilişki esnasında yastık koydum 2 saat yataktan kalkmadım iki güne bir ilişkiye girdik. Bu ay agdetten 6 gün geçti idrarda negatif çıktı.bel agrısı kasıgımda kasılmalar kraplar var halsizlik ve ayaklarım buz gibi ısınmıyor ve geceleri uykusuzluk ateş huzurluk oluyor. Kan vereceğim inşallah hamileyimdir. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Allah hepimize Hayırlısı ile hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün kalbi iman dolu evlat nasip etsin inşallah 🙏