Merhabalar arkadaşlar 3 aylık evliyim. tüm ay hamilelik belirtileri ile boğuştuğum. Ani tansiyon düşmeleri (3.5-4lere düştü küçük tansiyonum) bi anda bütün değerlerim geçen aya göre sıfırlanmıştı (D vitamini,b12,Demir ) doktor resmen hiç yok vitaminler bunun bi anda düşmesinin iki sebebi var ya gebelik ya obezite dedi hamilelik çıkmadı kanda obezite de değilim 60 kg yum. daha sonra erken hamilelik testi de yaptım sonç negatif. Adet günüme 2.3 gün varken kahverengi akıntı gibi ama yoğun lekeler geldi. Tamam hasta oldum dedim ama o lekeden sonra tek bir damla daha leke veya kan gelmedi. 25 gün geçti hala tek bir damla yok. En son adet günün Şubat 12. Kahverengi lekenin geldiği gün 10 Mart. O günden sonra tek damla leke ya da kan gelmedi. Sol kasığımda son bir haftadır ara ara kramp ve sancı var En son idrar testi 1 gün önce yaptım negatif çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum karnında sert bir büyüme var. Kasıklarımda aniden gören bıçak saplar giv
Bı sancı Ne yapmalıyım. Nasıl bir yol izlemeliyim.kafam allak bullak. Kafayı yemek üzereyim.