hnd6004 Gebeliğin ilk aylarında yürüyüş yapmak faydalı olur mu sizce? Yoksa daha mı dikkatli davranmak gerekir?
Arya10 hnd6004 ben 7 haftalikken doktorum yapabilirsin demişti ama çok dikkatli olmak gerekiyor ya ben doktorun sözüne pek itimat etmedim ne olur ne olmaz valla tedbirli ol bacım
Akarsu_14 hnd6004 ablacım sen kimseyi dinleme dikat et 6 sen altıncı ayına girdinde yürüş yap domu kolaylaştırıyor kasık arılarını ünler çok faydası var
hnd6004 Gebelikten öncede çıkıyordum, yine devam ettiriyordum henüz doktoruma sormadım ama sanırım daha dikkatli davranmak gerek, teşekkürler
Anne4142 Öğrendiğim andan itibaren doktorum bana yürüyüş yap dedi . Kişisel bir tavsiye bu doktorunuz bilir 💐
Anne4142 hnd6004 ilk zamanlar çok yorma kendini dedi yavaş yavaş yap dedi 4. Ay kontrolünde ise muhakkak en az sabah 30 dk akşam 30 dk dedi . Ben sabah 1 saat akşam 1 saat bazen 30 dk yürüyorum. Yorgunluk durumuna göre ayarlıyorum hiç zorlamıyorum kendimi
2505 Bunu bende merak ediyorum soracağım dr yaklaşık 3 yıldır düzenli yürüyorum günde en az 1 saat şimdi bıraktım tedirgin olduğum için ama hiç rahat olamıyorum yürümediğimdede 🤦🏻♀️
hnd6004 2505 bende ramazan ayında düzenli yürüyüşe başlamıştım ama sonra hamileliğime denk geldi kimileri yürüyüşün daha faydalı olacağını söylüyor kimileri ise ilk aylarda sakıncalı olduğunu son aylara doğru daha faydalı olacağını söylüyor, sanırım en iyi kararı doktorumuz verecek 😊
ipek_54 Hamile kalmadan önceleride işe giderken sabahları 1 saat işten çıkınca da dönüşte 1 saat yürüyüş yapıyorum mesafem uzak diye hamile kaldıktan sonra doktora sıkıntı olur mu ilk haftalarımda diye sorduğumda aksine bebegin daha sıkı tutunur ve aşağıda durmaz seni zorlamaz demişti hiç sıkıntı çekmedim şükür allaha şuan 19+4üz yürümeye devam bu yürüyüşlerin ilk dogumumda çok faydasını da görmüştüm 🌹
hnd6004 Sanırım doktora kalmış bi durum, oda durumumuza göre nasıl hareket etmemiz gerektiğini söylüyor gibi, bende doktoruma danışacağım, buraya yine bilgi veririm