Ayseaysa Kizlar 15 haftalıkken doktora gittim kesin kız demişti ama benim canım hep tatlı istiyor özelliklerde şerbetli tatlılar tatlı genelde.erkek derler acaba cinsiyet degisirmi
La_Liberte Ayseaysa cinsiyetin yediklerimizle alakası yok söylenenler hep hurafe 😊 ben kızımda da oğlumda da deli gibi ekşi yedim. Bizim burda da tatlı yersen kız olur derler 😅ama tabii yanılma olma ihtimali var büyük haftalara kadar 😊 sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰
Ayseakbulut Ayseaysa değişmez deme detaylıyı bekle bence bnmde 15. Haftamda kesin kız değinildi detaylıya girişim erkek denildi Bn bu şoku yaşadım
Pelinakcn Ayseaysa hiç alakası yok bence doktorunuza güvenin 😊 ben hep ekşili, tuzlu istiyordum normalde tatlıya aşırı düşkün olmama rağmen tatlıyla pek işim kalmadı hamilelikte ama oğlum olacak 💙
Ayseaysa aslansmommm öyle söyleniyor ya ne bilim bende herşeyi kız olarak almaya başladım acaba degişirmi dedim 🙈😊
Ayseaysa La_Liberte teşekkür ederim canım inşallah degismez ben kız eşyaları almaya başladım çünkü 🙈😊
aslansmommm Ayseaysa bana 12 de kız gibi demişti 16 da erkek dedi pipiyi gördük ben yinede ayrıntılı ultrason u bekledim dün onuda netleştirdik erkek kesin artık alışverişe başlıcam 😊 kesin dediyse değişmez herhalde artık sizin 🥰
Ayseaysa Ayseakbulut şu an 19 haftaligim haftaya gidicem bakalım bu sefer ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum 😊
Bguzeel 18nci haftamda kız dedi doktorum net şekilde gerçekten de çıkıntı vs yoktu alışveriş yapıcam ama burda yazılanlar okadar korkutuyor ki beni 😄 şaka gibi cinsiyet yanılmaları var 🤣
Busenurrr Bguzeel ay cidden ya banada doktor dün 13 haftalık büyük ihtimal erkek dedi bide öyle baya baktı kızımdada zaten aynı doktora gidiyodum ama yinede korkuyorum değişir diye okadar çok yaşayan carki doğuma kadar farklı cinsiyet olan doğunca farklı olan bileee 🤣
Bguzeel Busenurrr gerçekten duydukça şaşırıyorum🙄 alışverişe de başladım valla bi sürprizle karşılaşmam umarım 🤣
Asil_hatun Ayseaysa 2 oglumdada eksi aserdim ve tatlidan hep tiksindim simdi 15 haftalık kız dedi hala eksi aseriyorum asermekle bi alakası olduğunu sanmıyorum