Ayse1608 Midyatta yaşıyorum.Doktorum detaylı için Batman’a gönderiyor detaylı zamanında memlekete de gideceğim nerde yaptıracağıma karar veremedim.Batman da ya da Adana da detaylı ultrason yaptıranlar doktoru,ücreti hakkında bilgi verebilir mi?☺️
gizemlianne12345 Ayse1608 özele gidiyorum ama doktorum işin ehli yapması daha iyi olur dalında en iyi olan doktorların adını yazdı ama en çok da balcalı hastanesini önerdi keza devler doktorları da balcalıya git dedi özel polikinliklerde 850 den başlıyor diye biliyorum eğer ama balcalıya gitmeyi düşünüyorsan erkenden aramanı tavsiye ederim ben zar zor aldım randevuyu
Irem88- Ayse1608 Adanada 2 hafta önce perinatoloji doktoru Hakan Kalaylı ya gittim memnun kaldım ücreti 700 tlydi
Efnan Ayse1608 canım hakan kalaycıya gittim 600 verdim ama bize indirim yaptı normalde 700 TL çok memnun kaldım
Parafin Ayse1608 Hakan kalaycıya gidin normalde de takipli hastasıyım çok güzel bakıyor tek tek anlatıyor
Ayse1608 gizemlianne12345 Özeller gerçekten çok artmış 😞Balcalıya hiç gitmedim ordan randevu almak imkansız gibi geliyor bana.Normal randevu sisteminden mi alıyoruz birde kaç dk sürüyor acaba ilgileniyorlar mı?
3melekannisi gizemlianne12345 ay bende yarin balcali peritonoloji bölümüne gidicem 2 li testim biraz riskli gözüktü 17 haftalik olcam 2 gun sonra cok stres yapiyorum hadi bisey cikarsa diye banada dua edin nolur bisey cikmasin😣
gizemlianne12345 Ayse1608 mesafesi uzak ama doktorum önerdi için gideceğim bende oraya 0 (322) 911 00 01 bu numarayı arayacak randevu alınıyor kadın doğum gebe bölümü için cerrahi bölümü seçmen lazım ben bi hafta aradım ve ansızın düştü randevu başkası İçin kendi TC üzerinden aradım İçin iptal oldu ertesi gün hemen tekrardan bulabildim şükür 😅 genellikle sabah erkenden veya akşamları aramak daha sağlıklı olur normal gidip sıra alsanda olur aslında sanırım 20 dk muayene oluyor a-z ye bakılıyormuş orda aynı özel gibi ama eğer istersen orda özel bölümüde var cerrahi doktorlar var muayene 250 ama detaylı sanırım ücretsiz oluyor ben doktoruma dedim öyle yapsana olur nasıl sana uyarsa dedi randevu bulunca gerek kalmadı ona😅❤️
Ayse1608 gizemlianne12345 teşekkür ederim canım detaylı anlatmışsın🌼balcalıyı hep överler ama orda okumama rağmen girişini bile bilmem 😅
zynepnur gizemlianne12345 canım detaylı ultason için mi bu numarayı arıyoruz direk muayene olmadan detayliya randevu veriyolar mi
gizemlianne12345 Ayse1608 rica ederim bende tek tük gitmişliğim var ondan tam bilmiyorum ama artık sora sora öğreneceğim 😅 aslında özel mantıklı güzel eşim ısrarla özele git diyor ama herkes balcalıyı önerdi kendini düşünen hastaneler tek biz yaparız dedi ama işin ehli yapsın ki içim rahat etsin diye oraya gidevepeim yoksa bu işi yapan çok iyi doktorlar var Adana’da kaç haftalıksın 19-21 arası gitmen lazımış
Ayse1608 Parafin Normal muayene ücreti ne kadar acaba 2 ay Adana da kalacağım en azından başka doktora gitmek yerine hem detaylıya hem de takip için gidebilirim
Eskaoz Batman da medikal.parkta ki fiyatlar 500 TL idi en son 40 dakika sürüyor ama önceden randevu oluşturmak lazım memur sen indirimleride var bir sorun derim
Ayse1608 Eskaoz Adana ya göre daha uygunmuş aslında ama birde yol ücreti felan oluyor hemen hemen aynıya denk geliyor bizim için ☺️ Dünya hastanesi nasıl acaba
Ayse1608 gizemlianne12345😅 En iyisi olsun istiyoruz bebeklerimiz için 21 22 civarı olacam galiba bir aksilik olmazsa midyatta özel hastane yok 2 tane özel klinik var sadece öyle olunca da zorlanıyorum her konuda